Syksyn uudet tuulet - takaisin koulun penkille


Alkanut syksy on ollut mielestäni aika viehättävä; aamuinen usva, puiden kellastuvat lehdet sekä lämpimät ja pimeät illat, näissä kaikissa on jotakin taikaa. Vaikka nyt on ollut muutama pilvinenkin päivä ja luonnonvalon määrä sisällä on vähentynyt, antaa se oivan tilaisuuden sytytellä kynttilät jo hyvissä ajoin. Juuri tätä fiilistä ehdin kesän aikana alkaa kaipaamaan. 


Olen oppinut yhä enemmän hyödyntämään luonnonmateriaaleja kodin sisustuksessa. Ja jos ennen tuli lähes joka viikko käytyä kukkakaupassa hakemassa leikkokukkia maljakkoon, niin nykyään ne kerrat ovat vähentyneet yhteen kertaan parissa kuukaudessa - silkkaa arjen säästöä. Sillä luonto tarjoaa kyllä yllättävän paljon viehättäviä kasveja, kun vain malttaa hieman katsella. Nämä ihanat ja tuuheat kaislat olen käynyt poimimassa lähettyvillä olevasta ojasta. Vaikkakaan eivät tule nyt parhaiten oikeuksiinsa, kun ovat olleet maljakossa jo muutaman viikon. Kaislojen tuuheuden ja tumman sävyn ansiosta parikin kappaletta maljakossa tuo kotiin ihanaa fiilistä. 


Tämä syksy tulee olemaan osaltaan myös poikkeuksellisen jännittävä, sillä palaan jälleen koulun penkille. Lähden opiskelemaan visuaalista markkinointia Helsinki Design Schooliin ja huomenna aamu-usvan aikaan suuntaan nokkani kohti Helsinkiä. Olen niin innoissani alkavista opinnoista, etten löydä edes sanoja. Josko vuoden päästä saan tituleerata itseäni nimikkeellä Visual Merchandise ja toivon mukaan tulevaisuudessa saan myös työskennellä alan parissa - kuka tietää.

2 kommenttia

  1. Moi Jutta! Kuulostaa mielenkiintoiselta ja kutkuttavalta sun syksyn opiskelut - intoa ja tsemppiä niihin! ☺️

    VastaaPoista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!