Syksyn herättämä


Elokuun toiseksi viimeinen päivä ja täällä on viimein aktivoiduttu kunnolla visuaalisen maailman pariin. Takana on ihana kesä ja ihana loma, joka samaan aikaan helli ja tuskastutti lämmöllään. Jostain syystä kesällä olikin lamaannuttava vaikutus kodin laittamisen suhteen, vaikka olisi voinut ajatella rutkan auringonvalon päinvastaisesti inspiroivan ja antavan lisää energiaa. Mutta jollakin tapaa oli ehkä myös positiivista pitää lomaa sisustamisesta ja palata uudella inspiraatiolla nyt syksyn uusien tuulien pariin. Nyt viilenevät päivät ja hämärtyvät illat saavat odottamaan jo kunnolla syksyä, josta meidän perheessä tykätään. Kynttilät, tunnelmavalot ja villasukat viileissä hämärissä illoissa tuovat sitä tietynlaista kodikkuutta, joka kesästä jää uupumaan. Syksyn lähestyminen herättää myös uudelleen henkiin tällaisen sisustusihmisen ja koti pääsee jälleen koulinnan alle. 


Ensimmäisenä lähenevän syksyn sisustusisnpis iski meidän ruokailutilan seinään, joka on jo pitkään ollut vailla lopullista ilmettä. Seinälle päätyi lopulta Ikean monikäyttöiset tauluhyllyt, joiden kanssa tilan fiilistä on helppo muunnella mielen mukaan. Koko huoneen ilme muuttui kertaheitolla ja se tuntuu nyt jopa hieman suuremmalta, kun seinällä on yksi leveä elementti, edellisen kahden - liian pienen - taulun sijaan. 


Vietimme edeltävänä viikonloppuna poikamme 3-vuotissyntymäpäiviä ja hain kotiin pitkästä aikaa leikkokukkia. Kukkakaupassamme oli neilikkaa tällä ihanan murretulla sävyllä, joka on ehdottomasti yksi lemppareistani. Innostuin kasaamaan yhden kimpun sijaan kukat useampaan pieneen maljakkoon ja tällä jipolla saa kyllä muutamallakin kukalla runsaan vaikutelman aikaan.Syksy tuo mukanaan uusia tuulia ja sitä odotetaan tänä vuonna ehkä enemmän kuin koskaan. Täällä ollaan siis todella valmiita vaihtamaan kalenterit syyskuulle.

2 kommenttia

  1. Ihana ruokapöytä :) Mistä se on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jessi :) Ruokapöytä on ostettu aikoinaan Asiosta. Jos enemmän kiinnostaa niin laita vaikka s.postia, olemme harkinneet sen myymistä.

      Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!