Porin asuntomessut - Fiskarhedenvillan

Heippa pitkästä aikaa! Täällä blogin puolella on ollut viime ajat hyvin hiljaista, sillä käynnissä olevat suunnittelukohteet ja projektit ovat vieneet kaiken "vapaa-aikani". Mutta tällä viikolla sain viimeisteltyä yhden kohteen ja sen myötä arjen aikataulut ovat nyt hieman helpottaneet. Ja eilen olikin luvassa uutta inspiroitumista tulevia varten, sillä käväisin Porin asuntomessuilla. Jälleen kerran antoisat messut, mutta jollakin tapaa ideapankki ei kuitenkaan täyttynyt toivotusti. Päällimmäisenä messuista jäi fiilis, että aika paljon oli toistoa edellisistä vuosista, eikä uusia tuulia ollut kovin paljoa nähtävissä. Mutta joukosta löytyi silti huikeita yksityiskohtia sekä muutama häikäisevä kohde, jotka ehdottomasti kruunasivat käymisen. 


Kuten viime vuonna Mikkelin messuilla, niin myös tänäkin vuonna sydämeni valloitti Annarina Yöntilan suunnittelema kohde, kohde numero 4. Fiskarhedenvillan Pohjanvalo huokuu kodikkuutta sekä lämpöä tunnelmallisella sisustuksellaan. Tyyli on yhdistelmä modernia ja perinteistä, rosoista sekä ajatonta. Kohde on täynnä upeita yksityiskohtia, minne ikinä katseensa kääntääkään. Tummat, murretut ja tunnelmalliset sävyt sekä pehmeät materiaalit houkuttelevat kävijää istahtamaan sohvalle ja olemaan kuin kotonaan. 


Porin asuntomessujen muista säväyttävistä kohteista ja yksityiskohdista luvassa vielä pientä koostetta. Mutta jo tämän Fiskardehenvillan kohteen ja sen takapihalla virtaavan Kokemäenjoen takia paikan päälle kannattaa suunnata.

Mukavaa viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!