Valmista pintaa - talon maalaus

*Yhteistyössä Värituvan kanssa


Täällä on vihdoin päästy aloittamaan talon maalaus ja tämä vallitseva lämmin ja kuiva keli onkin maalailulle oikein otollinen. Näin aurinkoa rakastavana on kylläkin tehnyt tiukkaa suorittaa maalausurakkaa aina talon varjoisalla puolella, mutta onneksi ei ole sielläkään tarvinnut palella.


Talon sävyksi valikoitui jo syksyn koemaalauksen jäljiltä hyvinkin vaalea harmaa, Teknoksen sävy T7043, joka pelkältään saattaa näyttää jopa valkoiselta. Ikkunanpielet, koristelistat ja tolpat taas maalataan valkoisella, T71076, joka taas antaa kontrastia harmaalle ja tuo sitä paremmin esiin. Tein koemaalauksen valitulla sävyllä jo syksyllä, jotta sain katsella sitä rauhassa talven yli ja seurata kuinka kesän lämmin ja talven kylmä valo vaikuttavat sävyyn.Maalin sekä sävyn valinnassa auttoi runsaasti myös Tampereen Värituvassa esillä olevat suuret mallipalat. Mallipaloja löytyy suosituimmista talomaalisävyistä sekä eri maaleilla maalattuina. Nämä auttavat näkemään sävyt ja maalien kiiltoerot suurella ja aidolla pinnalla, sillä mallitikuissa katseltuna vaihtoehdoista ei aina saa käsitystä siitä, miltä vaihtoehto tulee näyttämään seinässä. Itse päädyin Teknoksen Nordica Eko seinämaaliin joka on pinnaltaan kiiltävä. Kiillon sekä sen kovuutensa ansiosta se hylkii likaa ja säilyttää ulkonäkönsä sekä värinsä erittäin tehokkaasti ja pitkään.


Ja jos sielläkin on maalausurakkaa luvassa niin nyt kannattaa hakea maalit Tampereen Värituvasta. Mainitsemalla kassalla JUTTAKN, saat Teknoksen Nordica Eko talomaaleista sekä maalien yhteydessä ostetuista maalaustarvikkeista -10%. Nyt vaan sutimaan uutta tai vanhaa pintaa!2 kommenttia

 1. Vitsit miten ihana koti teillä! Kerrankin moderni talo, jossa on kodikas ja lämminhenkinen sisustus, eikä sitä ainaista niukkalinjaista mustavalkoista sisustusta. Ihanasti olet yhdistellyt modernia ja klassisempaa, sekä pehmeitä sävyjä.

  Olen itsekin tätä Harmaja -mallia taloksi katsellut, mutta myös vähän perinteisemmät mallit kiinnostaa. Oliko teille selvää alusta asti, että haluatte Harmajan tai jonkun muun modernin mallin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ja ensiksi kiitos ihanasta kommentistasi. Meillä oli itseasiassa ihan alussa mielessä Kannustalon messuvoittaja Vihervaara. Mutta talohaaveilujen aikana meillä muuttui myös tontin sijainnit ja matkan varrella katseemme kääntyi enemmän Harmajan puoleen. Mutta aika pitkälti Harmaja oli sen jälkeen koko ajan ykkösenä, eikä muita tarpeeksi hyviä vaihtoehtoja tielle tullut. Kannustalon Vihervaara on edelleen toinen vahva lemppari. Tsemppiä sinulle talomallin etsintään. Se on samaan aikaan ihanaa ja rankkaa. Mukavaa kesää :)

   Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!