Työhuone - pehmeyttä verhoilla ja säilytysratkaisuja


Huhtikuun ensimmäinen viikko on mennyt hieman unenpöpperöisenä yövuoron johdosta ja kotona on hoideltu flunssan kourissa sairastelevaa poikaa. Maanantain pyhä sekoitti viikonpäivät ja viikonloppu tulikin nopeampaa mitä osasi odottaa. Myös aurinkoinen sää on laittanut viikonlopun aikana ulkoilemaan normaalia enemmän ja sen huomaa kyllä myös sisällä, sillä siivoamiselle ei ole jäänyt aikaa. Mutta päätin kokonaan vain nauttia tästä viikonlopusta, miettimättä edes siivoiluja, ja se tekikin hyvää.


Työhuoneemme alkaa pala palalta olemaan valmiimpi, sillä nyt sinne on vihdoin saatu muutama hylly ja ikkunaan verho. Yksi oleellinen asia mikä vielä puuttuu, on kunnon työtuoli. Se on jo tovin ollut tuolla kuuluisalla ostoslistalla, mutta vielä ei ole oikeaa tai budjettiin sopivaa löytynyt. Onneksi asiansa ajaa myös ruokailutilasta lainattu tuoli.


Työhuoneen verho on yksi niistä, joita suunniteltiin ja ommeltiin yhteistyössä Eurokankaan kanssa. Kyseinen verho suunniteltiin tv-huoneeseen ja niitä ommeltiin neljä kappaletta, joista mahdollisesti osaa voisi hyötykäyttää työhuoneessa ennen kuin sinne suunnittellaan omansa. Lopultahan verhoista kolme päätyi ruokailutilaan sekä keittiöön, ja jäljelle jäänyt työhuoneeseen. Työhuoneeseen ei olla vielä omia verhoja viitsitty suunnitella, sillä toisella seinällä pötköttelee vielä kasa listoja sekä paneeleita ja sen vuoksi koko seinä on muuten paljaana. Haluan suunnitella verhot vasta sitten, kun huone on täysin lopullisessa työhuone-käyttötarkoituksessaan, eikä toimi enään väliaikaisena "varastona". 


Toivon mukaan lista- ja paneelikasa häviää tässä kevään ja kesän aikana. Tässä on nyt pidetty tarkoituksen mukaista taukoa, kaikista rakentamiseen liittyvistä hommista. Itse raksa-vaihe oli niin pitkä ja voimia vievä, että on tehnyt todella hyvää pitää kunnolla taukoa, miettimättä edes mitään tekemättömiä hommia. Nyt kun lumet sulavat ja aurinko alkaa kunnolla lämmittämään, sulaa myös raksa-into sieltä lumen alta esille. Pian pitäisi alkaa viimeistelemään ulkokuorta ja sään salliessa aloitetaan tallin pohjien tekoa ja muita pihahommia.


Viikko sitten tuli tasan vuosi siitä, kun päästiin muuttamaan - aika on kyllä mennyt nopeasti. Ja vaikka välillä on tuntunut ettei mikään huone valmistu, niin vuoden takaisiin kuviin palatessa on täällä tapahtunut hurja muutos. Saa nähdä, jos jossain vaiheessa saisin tehtyä pienen huonekohtaisen kollaasin, mitä kaikkea on vuoden aikana tapahtunut. Ero on huima, vaikka vielä onkin paljon laitettavaa.


Uuteen viikkoon lähdetään iloisin mielin, sillä minulla on maanantai vielä vapaapäivä - en tiedä onko parempaa tapaa aloittaa viikko? Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinne :)

*verhot yhteistyössä Eurokankaan kanssa

2 kommenttia

  1. Mistä tuo ihana matto? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matto on saatu appevanhemmilta ja he ovat sen aikoinaan ostaneet huutokaupasta. Eli täysi alkuperä ei ole tiedossa 😊

      Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!