Sisustuksen pyörittelyä arkiolohuoneen kunniaksi


Nyt on ollut niin upeaa keliä, että täällä ei olla olleenkaan maltettu rauhoittua tietokoneen ääreen. Ja vaikka aamuiset pakkaslukemat eivät keväältä vaikuta, niin päivisin lämmittävä aurinko saa jo odottamaan kesää. 


Poikamme jäi eilen tarhan jälkeen mummulaan leikkimään, joten minulla oli tiedossa poikkeuksellisen rauhallinen iltapäivä. Suunnittelin käyttäväni harvinaisen rauhallisen hetken blogin kirjoittamiseen, mutta yhtäkkiä huomasinkin järkkäileväni arkiolohuonetta uuteen uskoon.  Huoneessa on ollut muutamia elementtejä, jotka ovat minua häirinneet, kuten vanha tarpeeton tv-taso sekä kulahtanut matto. Tv-taso on toiminut kyllä näppäränä lipastona, mutta on liiallisen syvyytensä takia kaventanut kulkureittiä liikaa. Ja koska huone ei muutenkaan ole mikään suuri, niin raskaat "ylimääräiset" kalusteet eivät siellä ole edukseen. Minulla on ollut jo tovin aikeissa laittaa taso myyntiin, mutta jotenkin se on aina jäänyt. Nyt kuitenkin kyllästyn katselemaan sitä ja raahasin sen eteisen peilin alle. Siinä se on jo lähempänä varastoa tai uutta omistajaa. 


Myös vanha matto sai lähteä, sillä se on parhaat päivänsä nähnyt. Vanhoja tavaroita tulee petollisesti käytettyä väliaikaisesti, ennen uusien hankkimista. Ja koska uusia hankitaan silloin tällöin yksi kerrallaan, niin väliaikaisesta muodostuukin yhtäkkiä suhteellisen pitkäaikainen. Mutta tämän tilan kohdalla tulin nyt siihen tulokseen, että lattia on paljon parempi paljaana kuin vanhalla matolla. 


Kuten nyt arkiolohuoneen suhteen, niin nämä huonekohtaiset sisustusvimmat ovat kodillemme petollisia. Kun saan vision jotakin tilaa kohtaan, haluan saada sen mahdollisimman valmiiksi. Usein testailen ensin kodista jo löytyviä elementtejä, eli käytännössä pyörin muissa huoneissa miettien, mikä sopisi paremmin toiseen huoneeseen. Olin jo aiemmin miettinyt, että olohuoneemme sohvapöytä voisi sopia myös arkiolohuoneeseen, ja nyt päätin sen myös testata. Testaus oli niinkin onnistunut, että siellä se nyt on, arkiolohuoneessamme. Ja olohuoneemme taas on nyt ilman sohvapöytää. Tässä pyörittelyssä ei ole loppujen lopuksi mitään järkeä, mutta se on yllättävänkin virkistävää. 


Mitä pääsiäiseen tulee, niin se ei pahemmin meidän kodissa näy. En ole koskaan innostunut pääsiäisen koristelusta tai ylipäätään sen pyhien juhlallisemmasta viettämisestä. Meillä nämä pyhät ovat vain mukavat vapaat, ilman sen suurempia traditioita tai pashan nauttimista. Pikkuisen ehkä maistetaan mämmiä, mutta muuten mennään perinteisellä viikonloppufiiliksellä. 


Oikein mukava pääsiäistä kaikille! :)

2 kommenttia

  1. Voi miten kaunista siellä <3 Tällaiset puolivahingossa tapahtuvat muutokset kotona huonekalujen järjestelyn suhteen on usein niitä parhaimpia pieniä muutoksia minusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olet aivan oikeassa. Pitäisi useamminkin olla aikaa vain pyöritellä rohkeasti kalusteita huoneesta toiseen :)

      Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!