Life of papapanda - pojan huoneen piristys ja arvonta


Ihanaa maanantaita-iltaa kaikille. Onko siellä jo hiihtolomista toivuttu, vai vieläkö moni onnekas lomailee?  Vaikka itselläni ei nyt hiihtolomaviikoilla lomaa ole ollut, niin iltavuoron suomat rauhalliset aamut tekivät viime viikosta leppoisamman. Rakastan hitaita aamuja joten iltavuoroviikot ovat niiden puolesta mukavia, vaikka muuten tuntuukin että koko päivä menee töissä. Säät ovat suosineet aivan ihanalla auringonpaisteella ja saimmekin pojan kanssa koko viikon ihailla kuinka aurinko nousi metsän takaa ja säteet täyttivät olohuoneen sekä keittiön. En tiedä mitään parempaa kuin aamuauringon ja aamukahvin yhdistelmä. Palavasti aloin jo odottamaan lämpöisempiä kelejä sekä aamukahvin nauttimista terassilla.


Poikamme huone on nyt pyörähdellyt muutaman kerran ympäri, sillä tuntuu, etten ole saanut siihen fiksua järjestystä. Irtonaisia elementtejä on ollut liikaa, eivätkä ne ole istuneet yhteen kunnolla. Mutta nyt alkaa pikkuhiljaa järjestys muotoutua. Ja vaikka seinät ovat vielä olleet paljaat vailla hyllyjä, niin nyt sinne saatiin mahtavaa piristystä sympaattisilla panda-tauluilla. Törmäsin näihin ihastuttaviin maalauksiin instagramissa ja ne tekivät minuun heti vaikutuksen. Tauluissa seikkaileva isä-panda lapsineen on aivan super ihastuttava ja jokainen taulu kertoo omaa tarinaansa. Isä-pandasta huokuu suuri isällinen rakkaus ja hän tekee selvästi kaikkensa, jotta lapsi-pandoilla on hyvä olla. Taulusarja kulkeekin nimellä Life of papapanda. 


Laitoin pandamaalauksien takaa löytyvälle Laura Huhtakalliolle hetimiten viestiä ja tiedustelin onko maalauksista saatavilla myös julisteversioita - ja olihan niistä. Juttelimme tovin ja samaa tahtia Laura julkaisi uusia teoksia Life of papapandasta ja huomasin ihastuvani uusiin aina enemmän ja enemmän. Lopulta oli vaikea päättää vain yhtä ja panda-isä saapuikin kotiin kolmen eri tarinan kera. Panda-maalauksista erityisen ihastuttavia tekee se, että niihin on todella helppo samaistua, sillä Laura on kertonut inpiroituvansa omasta lapsiperheen arjestaan. Sen vuoksi taulut huokuvat aitoutta ja tunnetta, joka välittyy täydellisesti katsojalle. 


Lauran yritys on vielä suhteellisen tuore, mutta sen alkutarina sitäkin mahtavampi. Hän on työskennellyt aiemmin pörssiyhtiön talouspuolella, missä on kyllä viihtynyt, mutta jota kohtaan ei ole tuntenut palavaa intohimoa. Kun hän jäi lasten kanssa kotiin syttyi hänellä ajatus siitä, että hänellä olisi varmasti jotain muutakin annettavaa. Vuosien varrella hänelle oli kertynyt taiteen lisäksi kokemusta myös sisustussuunnittelusta opintojen muodossa. Lopulta hän päätti perustaa yrityksen, tietämättä edes tarkalleen mitä tulee tekemään - ehkä sisustussuunnittelua sekä stailauksia ja ohessa ehkä maalauksia lisätienestien toivossa. Ja hupsista keikkaa, Lauralla olikin nopeasti useampi tuhat seuraajaa Facebookissa ja kymmeniä myytyjä tauluja, joten ura taiteen saralla starttasi käyntiin täysin puolivahingossa.  Ihailen Lauran rohkeutta, jolla hän tarttui yrittäjyyteen ja uskalsi uskoa itseensä. Hän uskoi siihen, että palo sisällä johdattaa oikeaa tietä kohti. Laurasta ja hänen upeista teoksistaan löydät lisää täältä.


Päätettiin yhteistöyssä Lauran kanssa pyöräyttää käyntiin myös pieni arvonta, jossa joku teistä voi voittaa itselleen kaksi vapaavalintaista Life of papapanda -julistetta. Osallistua voit kommentoimalla lempparisi postauksen alle (muista jättää myös sähköpostiosoitteesi jos kommentoit anonyymisti). Arvonta suoritetaan sunnuntaina 11.3. klo 20:00. Arvonta on käynnissä myös instagramin puolella, joten osallistumalla myös siellä tuplaat mahdollisuutesi voittaa. Tsemppiä kaikille arvontaan! :)

28 kommenttia

 1. Pandat ja Pingu ovat ihania, 4 ja 7 ovat suosikkejani
  soili.koti@gmail.com

  VastaaPoista
 2. 9 on kiva ja sopis kivasti Jesperin tulevaan huoneeseen. :)
  sari.tainio@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. 1. lemppari ollut jo pitkään :)

  VastaaPoista
 4. Nää on niin ihania! Olen myös instassa näitä jo monesti ihaillut! 1 ja 2 on mun lempparit.
  jonna87@netti.fi

  VastaaPoista
 5. 1 ja 8 ❤ ihanuuksia kaikki ❤ pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Ihania on! 7 ja 2 mun suosikit ��
  tuuli.maria77@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Todella suloisia! <3 1. olis ihana makuuhuoneessa. :)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 8. Näitä on ihailtu jo kauan - 8 ja 3 mun lemppareita. Kevättä toivottelee Tintti
  isolintu@luukku.com

  VastaaPoista
 9. 1 ja 8 on suosikit ♡♡

  katja.rannanjarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Valitsisin 2 ja 7 ne sopisivat kanssa poikani huoneeseen, tuo 1 on myös aivan ihana, mutta noissa kahessa olisi tuota keltaista ni olisivat varmasti ihanat yhdessä :)
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 11. Aivan ihania kaikki! ❤️
  Valitsisin 2-vuotiaan huoneeseen julisteet 2 ja 5.
  hansunen@gmail.com

  VastaaPoista
 12. 3 ja 6 on ehdottomat lempparini! :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Nro 1 ja 4 ovat ihania.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 14. Aivan ihania! 3 ja 7 on mun suosikkiejani.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 15. 1 ja 8 ovat suosikkini :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 16. nro 3

  jari.melanen@yahoo.com

  VastaaPoista
 17. 1, 3 ja 8 ovat suosikkini.
  easton2530 at gmail dot com

  VastaaPoista
 18. 1 ja 3 ehdottomat suosikit

  VastaaPoista
 19. Ihania! <3
  Suosikkejani ovat nrot 3 ja 8 :)
  -Selma-

  VastaaPoista
 20. 3 ja 8 ovat suosikkejani.
  anneli.kaikkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Ykkönen on ykkönen!
  Toinen on vaikeampi päättää, kakkonen vai seiska. Ehkä kakkonen.

  Ihania on!
  maimyx@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Ihania! 3. ja 8. juliste ovat suosikkejani.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 23. 8 :)

  pauleceb@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Ehdottomasti 9. on mun lemppari <3 kuvastaa täydellisesti meidän perheen "panda"isää, kaksi pientä leikkii ympärillään,mutta silti suojelee pienempiään! Upeita kuvia ❤

  veronica.laine@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja varsinkin ihanista kommenteista! Arvonta on nyt suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Arpaonni suosi @hohtavanvalkoista :) Mutta käykää ihmeessä tilaamassa omat Life of papapandat kotiinne -> https://laurah.fi/ :)

  VastaaPoista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!