Kukkiva helmikuu


Edellisen sisustusahdistus -postauksen jälkeen täällä on paistanut aurinko, niin kotona kuin mielessäkin. Ihanalla säällä on siihen suuri vaikutus, mutta muutenkin tämä koko helmikuu on jotenkin erityisen upeaa aikaa. Mielikuvissani helmikuu on eräänlainen eletyn vuoden helminauha, jossa helmet kiillottuvat yksi kerrallaan joka vuosi. Tuntuu, että itselläni vasta tästä helmikuusta starttaa kunnolla se uusi vuosi. Johtuuko se päivien pitenemisestä ja auringon lisääntymisestä, en tiedä. Mutta tuntuu, että tammikuu menee vielä jossakin talven pimeydessä ja samassa lohkossa joulukuun sekä koko edellisen vuoden kanssa.


Nyt helmikuun koittaessa on talvikin antanut taas parastaan, ihanilla ja aurinkoisilla pakkaspäivillään. Vaikka helmikuu on aina ollut suosikki kuukauteni, niin vuodesta 2014 lähtien se on ollut vielä entistäkin tärkeämpi. Vietimme mieheni kanssa ihanat talvihäät ja meidät vihittiin 1.helmikuuta. Helmikuu alkaakin sen puolesta yleensä normaalia mukavammin, hääpäivää vietellessä. Tänä vuonna kävimme tutustumassa Långviikkiin, joka on ollut meillä useamman kerran kohde vaihtoehtona. Se on houkuttanut minua tyylikkyydellään, sekä harmonisella ja inspiroivalla sisustuksellaan. Kertakaikkisesti upea hotelli, upealla paikalla ja mielestäni hinta-laatu suhteeltaankin täysin kohdillaan. Ihana paikka näin talvellakin, mutta täytyy ehdottomasti päästä vierailemaan uudestaan kesällä, jolloin järvimaisema on upeimmillaan.


Kävin viime viikolla myös paikallisen kukkakaupan kukkasidontakurssilla. Hieman naureskelin, että kävin itse sitomassa oman hääpäiväkimppuni, mutta sainpahan samalla loistavaa opetusta kimpun tekoon. Kurssin ideana oli, että olisimme sitoneet kimpun meille valmiiksi valituista kukkasista. Mutta itse halusin lähteä tekemään oman näköistä ja hieman runsaampaa kimppua, jotta se miellyttää silmää kotonakin. Koska en siis kasannut kimppua täysin ohjeiden mukaan, niin asettelu ei varmastikaan ole sellainen kuin floristi olisi sen tehnyt. Mielestäni silti tärkeintä, siitä tuli minun näköiseni.


Kukkakimpun sidontakurssin ansiosta sain eilen marketista ostamani tulppaanitkin kauniisti maljakkoon. Ongelmana minulla on yleensä ollut liian suuret maljakot suhteessa tulppaanien määrään, jolloin ne ovat irrallisina taipuneet maljakon pohjalla ja sojottaneet minne sattuu. Nyt kokeilin sidontataitoja näiden tulppaanienkin kanssa ja nehän asettuivat sidonnan ansiosta todella tuuheasti ja nätisti isompaankin maljakkoon. Jatkossa siis selviää kaupasta pienemmällä kukkamäärällä, kun osaa sitoa ne tuuheaan nippuun.2 kommenttia

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!