Kotoisa - maikkarin uusi sisustusohjelma


Maikkari järjesti meille eilen blogi-illan, jossa pääsimme tutustumaan ennakkoon ensi viikolla mtv3-kanavalla starttaavaan uuteen Kotoisa -sisustusohjelmaan, sekä ohjelman yhteistyökumppaneihin.


Ohjelman idea ei sinänsä ole uusi, sillä siinä kunnostetaan koteja, mökkejä ja pihoja. Mutta jollakin tapaa tämä ohjelma huokui iloisuutta ja sydämmellisyyttä, enemmän kuin edeltäjänsä. Johtuiko se sitten alkumaljoista tai hyvästä seurasta, mutta ohjelmaa katsoessa sai revetä nauruun monta kertaa. Huumori oli ihanasti ohjelmassa mukana, eikä mitään väkisin väännettyä, vaan aitoa ihmisten välistä kemiaa. Kotoisan tiimissä puuhastelevat puutarhuri Niko Lindfors, pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen, remonttimies Ville Heino sekä sisustussuunnittelija Seija Strand.


Pääsimme illan aikana myös hieman puuhastelemaan ohjelman yhteistyökumppaneiden kanssa. Esimerkiksi värisilmä antoi meille vinkkejä kalkkimaalilla maalailuun ja pihasuunnittelijan opastuksella pääsimme istuttelemaan yrttejä. Omaan ruukkuuni istutin Chiliä sekä Basilikaa, ja toivon että ammattilaisen vinkeillä saan ne myös pysymään tuoreina. Nyt on uusi, mutta odotettu piristys keittiössämme. 


Teille lukijoilleni saan tarjota ohjelman yhteistyökumppaneilta seuraavat edut: 

Värisilmä tarjoaa Vintro kalkkimaalit verkkokaupasta -15%, koodilla KOTOISA. Etu voimassa 28.2.2018 asti.

Vallila tarjoaa verkkokaupan ostoksista -25%, koodilla KOTOISAVALLILA. Etu voimassa 31.3.2018 asti.

Timberwise tarjoaa lattiatilauksen yhteydessä alusmateriaalin kaupan päälle. Etu on voimassa jälleenmyyjiltä 31.5.2018 mennessä tehtyihin tilauksiin, koodilla KOTOISA TIMBERWISE. 


Kotoisa starttaa MTV3-kanavalla ensi viikon torstaina, 22.helmikuuta kello 20.00. Kotoisia katseluhetkiä kaikille :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!