Kevät pyöräytti verhot


Vaikka pakkanen on nyt kireänä ja on lähes yhtä kylmä kuin Siperiassa, niin saa auringon paiste aikaan todella keväisen fiiliksen. Itselläni, niin kuin varmasti monella muullakin, tulee keväisin aina sisustusvimma. Vaikka tämä vimma saattaa itselleni tulla ilman kevättäkin, niin tähän aikaan vuodesta se on entistäkin voimakkaampi. Auringon säteiden tuoma valo valtaa pitkästä aikaa kodin ja uudet ideat kevään sisustuksen suhteen valtaavat mielen.


Myös yhteistyöt Eurokankaan kanssa ovat nyt jo hyvällä mallilla, sillä viimeisetkin suunnitellut verhot ovat nyt valmistuneet. Viimeisimmät verhot suunnittelimme meidän arkiolohuoneeseen, jälleen loistavassa yhteistyössä Rea Vehmaston kanssa. Kankaaksi valitsin kevyen materiaalin ja vaaleanharmaan sävyn. Mutta ennen kuin olin saanut edes verhokiskoja arkiolohuoneeseen asennettua, niin en malttanut olla kokeilematta yhtä verhoa meidän keittiöön. Ja kuinkas sitten kävikään, arkiolohuoneen verhot jäivätkin keittiöön sekä ruokahuoneeseen, ja ruokahuoneen verhot saivat siirtyä arkiolohuoneeseen. Suora verho keittiön ikkunassa, laskosverhon tilalla, olikin aivan loistavan näköinen ratkaisu. Nyt keittiö istuu olo- sekä ruokahuoneeseen paremmin ja näyttää mielestäni paljon tyylikkäämmältä. Lopputuloksena on entistä yhtenäisempi ja eheämpi kokonaisuus. Mietin väkisinkin, miksei alunperin keittiön verhoa suunnitellessa suoraverho ollut edes vaihtoehtona. Muistaakseni ajattelin heti, että suora verho ei siihen muka sopisi, mutta nähtävästi olin väärässä. 


Mutta sisustuksessa mielestäni parasta onkin sen muunneltavuus. Antoisinta on se, kun kodin sisustusratkaisuja pystyy pyörittämään ympäri ja siirtelemään tavaroita sekä tekstiilejä huoneesta toiseen. Näin itselläni pysyy ainakin mieli vireänä ja sitä inspiroituu uudella tavalla kun pystyy kokeilemaan useampia eri ratkaisuja. Vaikka kaikki ratkaisut eivät olisikaan nappivalintoja, oppii niistä aina jotakin uutta ja samalla niistä ammentaa uutta inspiraatiota. Monesti on tullutkin hankittua jokin esine tiettyyn paikkaan kodissa, mutta lopulta se onkin päätynyt aivan johonkin muualle. - Kuten nyt näytti käyvän verhojen suhteen :D


Verhojen myötä uudistuneesta arkiolohuoneesta luvassa omaa postaustaan myöhemmin, kuten myös pojan ikkunan verhoista sekä makuuhuoneen valoverhosta. Verhopainotteisille postauksille ei siis näy vielä loppua! Mutta ah, koti näyttää nyt niin paljon valmiimmalta ja pehmemmältä, kun kaikki ikkunat ovat saaneet osakseen kauniit verhot. Kiitos Eurokankaan, ja erityisesti Rea Vehmaston suunnitteluavun. Ihanaa pakkasviikkoa kaikille. Ja mukavaa hiihtolomaa lomaileville :)

4 kommenttia

 1. Onpa kaunista – ja kyllä siellä on jo aika keväinen valo (vaikkei ehkä lämpötilan puolesta siltä tosiaan tunnu). Hyvä, että löytyi siis sopivat verhot.

  VastaaPoista
 2. Hei! Mistä olohuoneen läpinäkyvä valaisin on joka joissain kuvissa vilahtaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Valaisin on Kartellin Bloom. Ainakin Stockmannilta löytyy sekä muutamista muista nettikaupoista 😊

   Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!