Meidän kodin pintamateriaalit

Oikein ihanaa alkanutta uutta vuotta kaikille. Täällä vuosi vaihtui rauhallisesti, sillä nautittiin perheen kanssa vain kotioloista, kokkaillen ja paukutellen raketteja. Ja tänään olikin aika palata taas arkeen, muutaman viikon loman jälkeen. Ja kieltämättä aamu oli aika tahmainen, mutta eiköhän se tästä taas lähde rullaamaan.  Uskon, ja toivon, että tästä vuodesta on tulossa kiva. Vaikka vakavia uuden vuoden lupauksia en taaskaan tehnyt, alkaa uusi vuosi aina hieman raikkaammissa fiiliksissä. Ikään kuin uusi tyhjä kalenteri antaisi luvan aloittaa asioita puhtaalta pöydältä. Ilman suurempia lupauksia, pyrin tänä vuonna ylittämään itseni, tekemään kaikkia arkisiakin asioita hieman paremmin. 

Meidän kodin pintamateriaaleista on tullut usein kysymyksiä ja eräs teistä lukijoistani ehdottikin, että voisin tehdä postauksen näihin liittyen. Kasasin nyt tähän yhteen postaukseen kotimme maalinsävyjä, tapetteja sekä infoa lattiasta. Maalinsävyissä kannattaa huomioida kodin valaistuksen sävyt. Nämä meidän maalit ovat hyvin lämpöisiä harmaita ja valkoisessa valossa aidoimmillaan. Varsinkin tummin sävyistä, 1918 taittaa todella helposti ruskeaan, jos valaistuksen väri taittaa keltaiseen. Mutta mikä tärkein, nämä meidän harmaat ei taita ollenkaan siniseen, niin kuin usein harmaiden kanssa on ongelmana. 


Olohuone - Keittiö - Ruokailutila


Keittiön puolella seinät on maalattu Tikkurilan Progreyn sävyllä 1916 ja olohuoneen puoleinen ikkunaseinä saman värikartan sävyllä 1918. Päätyseinissä on Boråsin tapetti, Indian Flower.


Makuuhuone


Makuuhuoneen seinistä löytyy Tikkurilan Progreyn sävy 1917 ja päätyseinällä Cole and Sonin tapetti, Curio Mineral


Pojan huone


Pojan huoneessa seinät on maalattu Tikkurilan sävyllä Serpentiini. Päätyseinässä on Cole and Sonin tapetti, Whimsical Melville.


Arkiolohuone


Arkiolohuoneessa olen käyttänyt hieman tummempia sävyjä kun muissa huoneissa. Seinät on maalattu Tikkurilan Progreyn sävyllä 1918 ja yhdellä seinällä on helmiäinen tapetti, Pure silk sable 1927/109 by Prestigious wallcovering.


Lattia


Meidän lattia on lankkumainen ja aidon puun tyylinen, vaikka onkin laminaattia. Kyseessä on Cellon Arlington Cream, vaalea tammi. Yhden lankun leveys on 32cm, ja matta sekä uritettu pinta tekevät siitä aidon puun tyylisen. Eihän se toki aidolle puulle vertoja vedä, mutta budjettirakentajalle loistava valinta.

Nauttikaahan kaikki avoimin mielin vuoden ensimmäisistä päivistä :)

2 kommenttia

  1. Hei! Kyselin teidän eteisen peilistä, mutta kiinnostaa myös makuuhuoneen mustakehyksinen peili, muistatko mistä se on hankittu?
    Olet sisustanut hyvin harmonisen ja viihtyisän kodin, ilo kun jaat sen kanssamme blogissasi ❤️

    VastaaPoista
  2. Moikka Hanna. Ja kiitos aivan ihanista sanoistasi 😍 eteisen peilin tilasimme jo edellisen kotimme eteiseen, mittatilauksena. Olisikohan ollut lasiverkkokauppa.. varmaksi en pysty muistamaan, mutta googlen kautta löytyy se ja paljon muitakin, jotka tekevät mittojen mukaan 😊 makuuhuoneen mustakehyksinen peili taas on vieläkin vanhempi. Muistaakseni ihan Ikean peili, mutta ei taida olla enään valikoimassa 😕

    VastaaPoista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!