Suunnittelukohde - viimeistelty wc

Esittelin teille jokin aika sitten yhtä suunnittelukohdettani, jossa oli silloin remontoinnin alla wc, pukuhuone sekä kylpyhuone. Nyt kohde on siinä vaiheessa, että huoneita aletaan viimeistelemään yksi kerrallaan. Ensimmäisenä stailauksen alle pääsi wc, joka on asukkaiden sekä vieraiden päivittäisessä käytössä. Tämä tila on mielestäni arjen luksusta, josta löytyy hotellimaisia vivahteita. 


Stailauksessa käytetyt tuotteet ovat Hemtexistä, lukuunottamatta muutamaa asiakkaalla jo ollutta tuotetta, mm. Desenion julisteet. 

4 kommenttia

 1. Tämä on kyllä kaunis! Niin on myös teidänkin koti! :) Tykkään!

  T. Johanna

  VastaaPoista
 2. Kiitos Johanna ihanista sanoistasi! :)

  VastaaPoista
 3. Nytpä tarkastelin tätä oikein kunnolla, sillä aika kiva idea yhdistellä marmorilaattaa ja tuota valkoista "peruslaattaa!" Itsellä on pikkuvessan remppa edessä ja kun laskeskelin marmorin menekkiä siihen, niin alkoi tulla kopille hintaa. Ongelma ratkeaisi jos käyttäisi sitä osassa seiniä ja osassa sitten valkoista laattaa, kuten tässä. Toimii kyllä tosi hyvin! Kiitos inspiraatiosta, kaunis on tämä wc :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa Minna, että sait uutta inspiraatioo tästä :) Ja näinhän se on, ettei kaikkia pintoja ole tarpeellista laittaa marmorilla. Keskittää sen seinään, johon vierailijan katse ensimmäisenä kiinnittyy, muualle sitten jotakin peruslaattaa joka ei pistä silmään. Tällöin vierailija ei saata rekisteröidäkään, että marmoria ei ollutkaan kaikilla :)

   Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!