Tupaantuliaiset - tarjoiluvinkit


Takana on ihana viikonloppu, josta vieläkin hieman toivutaan. Järjestin nimittäin  lauantaina työkavereilleni pienimuotoiset tuparit. Seitsemän naisen voimin söimme ja joimme hyvin, pidimme hauskaa ja nauroimme poskemme sekä vatsamme kipeiksi. Itse päätyöni ei ole sitä, mitä tekisin jos saisin vapaasti valita, mutta työkaverini tekevät siitä huippua. Heidän vuoksi saan suunnata töihin hymy huulilla positiivisin mielin. 


Rakastan juhlien suunnittelua, järkkäämistä ja emännöintiä. On ihana saada laittaa tarjottavia ja tehdä kauniita esillepanoja - panostaa oikein ajatuksen kanssa. Yleensä arjessa ruokailut sujuvat niin nopeasti, että niihin panostaminen tuntuu turhalta ajanhaaskaamiselta. Mutta heti kun on tiedossa merkkipäiviä tai muita juhlapyhiä, innostun niiden suunnittelusta enemmänkin. Ongelmaksi minulle yleensä muodostuu aikataulutus. Nytkin pyrin tekemään edellisenä päivänä niin paljon kuin vain pystyin, mutta jostain kumman syystä kello tikitti lauantaina nopeampaa kuin olin suunnitellut. Somisteeksi tarjoilupöytään minulla oli tarkoituksena käydä keräilemässä luonnosta ihania syksyn värjäämiä lehtiä, mutta tähän ei sitten lopulta aika riittänytkään. Mutta onneksi pöytä näytti hyvältä sellaisenaankin, eikä ylimääräistä somistetta suoraan osannut kaivata. Itse tarjoilujen suhteen lähtökohtaisena ideana oli useamman sotrin naposteltavat, jotka maistuisivat pitkin iltaa. 

-
illan menu
-
Alkumaljana 
Castellblanc Rosado Cava 
-
Mansikka - granaattiomena - halloum -salaatti
-
Saaristolaisleipää aurajuustolla ja tuoreella viikunalla
-
Ruisnappeja kinkku- sekä katkaraputäytteellä
-
Patonkia tomaatti-juustotäytteellä
-
Parmankinkku - mozzarella pizzaa 
(lihattomana vaihtoehtona tonnikala)

-

jälkiruoka
-
Minttusuklaa -maljat keksillä ja minttusuklaavaahdolla
Päällä sokeroituja pistaasipähkinöitä ja vadelmia
-
Mokkapalakakku kinuskikermatäytteellä
-


Parasta illassa oli myös ihana ja osuva tuparilahja naisilta, josta kävi myös ilmi että he ovat todellakin kuunnelleet juttujani. Olen heille joskus manannut, kuinka kotoa puuttuu paljon pieniä ihania yksityiskohtia, mutta niitä ei ole raaskinut ostella kun prioriteettien kärjessä on ollut suuremmat hankinnat. Ja olen saattanut joskus myös mainita, kuinka joudun kauppareissuilla skippaamaan H&M Homen, sillä siellä on niin paljon kaikkea kivaa ostettavaa. Ja nyt he toivat kuin toivatkin minulle lahjakortin H&M homeen, josta pääsen ostelemaan näitä ihania pieniä yksityiskohtia kotiin. 


Työkavereille vielä suuri kiitos ihanasta viikonlopusta ja ihanasta lahjasta <3

2 kommenttia

  1. Olisiko sulla antaa reseptejä tuohon illan menuun? Kaikki kuulosti niin hyvältä ja näytti kauniilta! On muuten kiva lukea sun tekstejä, koska kirjoitat selkeästi. Muutenkin aivan ihana blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, mukava kuulla :) Ehdottomasti on antaa tarkemmat reseptit, koitan saada kirjoiteltua ne viimeistään huomenna.

      Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!