Piristystä Desenion julisteilla

*yhteistyössä Desenio


Life begins after coffee - näin se itselläni ainakin menee. Aloitan joka ikisen päiväni kahvilla ja tunnustan olevani kahviriippuvainen. Osaltaan siihen varmasti vaikuttaa kolmivuorotyö ja joka viikko vaihtuvat rytmit. Yhdellä viikolla kello soi ja herättää 4:45, ja seuraavalla viikolla pitäisi jo jaksaa valvoa koko yö, kun nukkumaan pääsee vasta kuuden jälkeen aamulla. Tällaisessa rytmissä kahvi on pakollista, ainakin toimivaa lumenlääkettä jos ei muuta.  


Meidän keittiön pöydän nurkka on ollut paikka, jonne olen kaivannut koko ajan hieman väriä. Useimmiten olen tätä värin puutetta täydentänyt kulhollisella hedelmiä tai tuoreilla kukilla. Mutta näistä kumpikaan ei kuitenkaan kestä ikuisesti, joten välillä tulee päiviä kun nurkka huutaa tyhjyyttään, saaden samalla koko keittiön tuntumaan kolkolta. 


Pitkäkestoisemmaksi väriläiskästi tilasin nurkkaan muutaman julisteen Deseniolta, tuomaan hieman pysyvämpää pirteyttä. Kasviaiheiset taulut sopivat keittiöön ja koko avonaiseen tilaan. Ja pieneksi keittiöaiheeksi julisteiden kylkeen tilasin kyseisen kahviteksti -julisteen, joka kuvastaa täydellisesti keittiön pääpointtia. 


Desenion julistetaivas on muutenkin todella koukuttava. Valikoimasta löytyy niin paljon kaikkea silmää miellyttävää, että julisteita tekisi mieli tilata joka huoneeseen. Niiden avulla saa viimeisteltyä sisustuksen sekä tuotua siihen pientä pilkettä.  Meiltä löytyy julisteita jo ennestään esimerkiksi makuuhuoneen kylppäristä ja pojan huoneesta. Erityisesti lasten huoneen julisteet ovat todella viehättäviä. Suunnitteilla onkin seuraavaksi taulukollaasi tv-huoneeseen. 


Ja hei, nyt saat koodilla JUTTAKN25 Desenion kaikista julisteista -25%, (lukuun ottamatta handpicked-julisteita) ja koodi on voimassa 26.-28.9.  


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!