Juhlasuunnitelmia ja Mikkelin tuliaiset

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille. Täällä ollaan maanantaista ja tulevasta viikosta erityisen innoissaan, sillä tämä viikko tulee sisältämään kivoja asioita.


Päällimmäisenä on mielessä meidän pojan syntymäpäivät, joita juhlimme tulevana viikonloppuna. Kyseiset juhlat tulevat olemaan ensimmäiset kunnon juhlat täällä uudessa kodissamme, ja sen vuoksi odotan niitä vieläkin enemmän. Toki tämä luo pientä kannustetta myös tekemättömiksi tai keskeneräiseksi jääneille hommille, sillä haluaahan sitä tottakai laittaa kodin mahdollisimman valmiiksi. Mutta yritän tietenkin tehdä tämän kaiken ottamatta liikaa stressiä - johon minulla on välillä paha taipumus.


Tuleva syntymäpäivä on poikamme toinen. Ensimmäisen syntymäpäivän vietimme vanhempieni luona, jossa asustelimme silloista raksa-aikaa evakossa. Onhan sitä aiemminkin tullut syntymäpäiviä ja muita juhlia juhlittua omassa kodissa, mutta lasten syntymäpäiville haluaa tietyllä tapaa panostaa hieman erilailla ja nämä tulevat siinä mielessä olemaan ensimmäiset laatuaan. Koristeluihin ja tarjottaviin saa käyttää luvan kanssa hieman enemmän mielikuvitusta, ja näihin panostuskin tuntuu lasten juhlissa hieman tärkeämmältä. Ostoslista ei ole päässyt vielä paperille saakka, mutta eiköhän se tule sisältämään ainakin ilmapalloja ja värikkäitä herkkuja. Suunnitelmista ja toteutuneesta koristelusta tulossa varmasti lisää.


Poikkesin viikonloppuna ohimennen Eurokankaassa tsekkaamassa verhojemme tilannetta, ja siellä meidän kankaat olivat ompelimon pöydällä odottamassa vuoroaan. Ja voi jukra kuinka kankaat näyttivät jo pöydällä niin hyvältä että lopputulosta odotan yhä innokkaammin. Mahtavin uutinen oli, että verhot saadaan mahdollisesti tällä viikolla myös valmiiksi. Ja sehän tarkoittaa sitten sitä, että saamme ikkunoihin verhot jo ennen tulevia juhlia. En tiedä olisiko aikataulutukset voineet mennä paremmin.


Tällä viikolla pitäisi saapua myös muutama matto jotka olen tilannut sovitukseen, olohuoneen lattiaan sekä ruokapöydän alle. Täytyy vain toivoa, että matot olisivat oikean kokoiset sekä sävyiset, niin saisin jättää ne meille pysyvästi. Silloin saisimme verhojen lisäksi lämpöä myös lattioille. 


Tv-huoneen sohvalla olevat ihanat samettityynyt olivat kesän löytö asuntomessureissulla Mikkelistä. Kun päivän ohjelmat olivat jo ohitse ja lähdin kävelemään keskustaan päin, suunnitelmissani oli kulkea suoraan autolle ja kotiin. Kävelymatkallani eteeni osui kuitenkin ihana näyteikkuna, jossa oli paljon kaikkea houkuttelevaa sisustustavaraa ja -tekstiiliä, enkä voinut olla poikkeamatta sisään. Ja onneksi poikkesin, sillä sisällä odotti materiaalien, tekstiilien ja tapettien runsas valikoima höystettynä erilaisilla sisustustuotteilla. Kyseessä olikin Mikkeliläisen sisustussuunnitelijan, Anne Tarkiaisen suunnittelutoimisto. Tilassa vallitsi niin ihana, kodikas ja lämminhenkinen tunnelma, että kotimatkani viivästyi reippaasti. Matkaani sieltä olisi voinut tarttua vaikka mitä kaikkea, mutta maltoin mieleni ja tyydyin kahteen kappaleeseen näitä ihania samettityynyjä. Voi kun tämä liike sijaitsisi lähempänä, vierailisin varmasti useasti.


Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia

 1. Heippa, kiitos käynnistä 😊 Oli kiva tavata sinua!
  Tyynyt näyttää sopivan hyvin mustan tyynyn kaveriksi!
  Ihania synttäreitä teille 🍬🍭🎂
  Terkuin: Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne, ja kuin myös! Lämmöllä olen teitä muistellut, oli niin mukava jutella ja vaihtaa ajatuksia :) kuvat hieman hämäävät, sillä kavereina on tumman siniset tyynynpäälliset. Kuvissa näyttävät kyllä huomattavasti enemmän mustalta.
   Oikein ihanaa syksyn odotusta ja mukavia sisustushetkiä teille 😊

   Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!