Mikkelin asuntomessut - viihtyisät oleskelutilat

Nyt kurkataan Mikkelin asuntomessukohteiden ihaniin olohuoneisiin, joissa kaikissa oli upeasti luonto läsnä, isoine ikkunoineen ja kauniine maisemineen. Kauniit sohvaryhmät kokoavat perheen rentoutumaan yhdessä ja ystävät mukavaan illanviettoon. Väriskaalalta olohuoneet olivat aika neutraaleja ja pelkistettyjä, mutta muutama karkki joukosta löytyi sekä yksi tummanpuhuvampikin kokonaisuus. 
Casa Wellikulho - kohde 18
Casa Wellikulho - kohde 18
Casa Wellikulho - kohde 18
yläkerran aulan oleskelutila
Omatalo Ajatus - kohde 3
Kohde 3 - Omatalo Ajatus kätki sisäänsä niin ihanat karkki-olohuoneet. Ykkösolohuonetta, keittiön ja ruokailutilan yhteydessä, oli uskallettu ihanasti piristää värikkäillä sohvilla. Seinässä oleva tehostetapetti ja lattian tummanharmaa matto antoivat mukavan rouhean kontrastin hempeän värisille sohville. Kodissa sijaitsi myös toinen olohuone, josta oli kulku kolmen lapsen makuuhuoneisiin. Tämä ihana lasten oma tv-huone oli todella viehättävä, ja pohjaratkaisuna aivan huippu. Tässäkin tilassa tummat seinät toimi hyvänä kontrastina värikkäälle sohvalle.

Omatalo ajatus - kohde 3
lasten oma olohuone
Kontio Toive - kohde 11
Kontio Toive - kohde 11
Muuramen Helmi - kohde 19
Rauhan ja Onnin Jukkatalo - kohde 21
Minun Valo - kohde 24
Kotikontti - kohde 26
Villa Kuusikko - kohde 27
Fiskarhedenvillan Ajaton - kohde 15
Fiskarhedenvillan Ajaton - kohde 15
Kohde 15 - Fiskarhedenvillan Ajaton oli yksi vahvoja suosikkejani. Siitä huokui kodikkuus, lämpö ja nimensä mukainen ajattomuus. Se ei sijainnut paraatipaikalla, suoraan Saimaan rannalla, mutta se oli kodikkaalla ja tyylikkäällä sisustuksellaan viimeistelty loppuun saakka. Alakerrassa sijaitseva olohuone oli hyvin tummanpuhuva, mutta todella viehättävä ja tunnelmallinen. Niin osaisin kuvitella itseni ystävien kanssa siihen istumaan iltaa, kynttilöiden loimutessa ja viinilasit kädessä. Yläkerran aulassa sen sijaan oli hieman vaaleampi oleskelutila, josta oli kulku terassille ja näkymät Saimaalle. 

Fiskarhedenvillan Ajaton - kohde 15
yläkerran aulan oleskelutila

2 kommenttia

  1. Kauniita kuvia ja kivaa, että tykkäsit Fiskarhedenvillanin talostakin! Näitä messupostauksia on aina mukava lukea :) Terkuin, Annarina Adalmiinan Helmestä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin todella, ja sisustuksesta erityisesti! Kiitos vielä esittelystä, oli mukava kuulla suunnittelijankin näkemyksiä :)

      Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!