Makuuhuoneen uudet valaisimet ja lomafiiliksiä

Uskomatonta, se on jo heinäkuu ja tämä blogi täytti eilen yhden vuoden! Miten tämä aika juoksee näin nopeasti? Mutta ai jukra kuinka rentouttava ensimmäinen lomaviikko takana. Kieltämättä tämä viikko on tuntunut paljon pidemmältä, sillä niin paljon on saatu aikaiseksi. Kotona on nyt täysin uutta virtaa puuhastella, ilman kellon kyttäämistä ja stressiä. Olen nyt iltaisin osannut myös rentoutua sohvalla maaten ja Netflixiä tuijottaen. (Yleensä tällaiseen ei ole aikaa, ja vaikka olisi ei omatuntoni anna muiden hommien sijasta valita hömppäsarjoja). Loman kunniaksi oli lemppari sarjastani Orange is the new blackista tullut jopa uusia jaksoja. Kyseinen sarja on ainoa, josta olen koukuttuen katsonut joka ikisen jakson. Aloitin sen katsomisen yli kaksi vuotta sitten, kun odotin esikoistamme - silloin kun oli vielä aikaa koukuttua johonkin sarjaan :D
Minulla on ollut makuuhuoneeseemme etsinnässä riippuvalaisimet, mutta vastaan ei tuntunut tulevan mitään mieleistä ja kohtuu hintaista. Viime Ikea reissulla koin kuitenkin riemun tunteita, kun he olivat viimein saaneet valikoimaansa etsimiäni valaisimia. Makuuhuoneemme sai vihdoin kaivattua täydennystä, enään sängynpääty puuttuu niin päätyseinän kokonaisuus olisi valmis. Tämä likka hyppää kohta useammaksi tunniksi ratin taakse ja ottaa suunnakseen Mikkelin. Mikkeli järjestää mielenkiintoisen bloggaajien asuntomessupäivän, jossa pääsemme muun ohjelman lisäksi tutustumaan jo etukäteen asuntomessualueeseen ja niiden kohteisiin - viralliset asuntomessuthan alkavat vasta 14.pv. Asuntomessut ovat olleet minulle joka vuosi yksi kesän kohokohdista, ja kuinka huippua on nyt päästä pyörähtämään kohteissa kaikessa rauhassa ja ilman väkitungosta. Viralliset ohjelmat meillä alkavat vasta huomenna aamupäivästä, mutta lähden Mikkeliin yöksi jo tänään, jotta aamulla ei tarvise startata liikkeelle liian aikaisin ja ajella kelloa kyttäillen. Tästä reissusta varmasti reaaliaikaista kuvaa taas Ig:n puolella ja myöhemmin sitten blogissa tarkemmin mitä kaikkea reissu pitikään sisällään. Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia

  1. Tosi kivat lamput! Tuon tyylistä, mutta isompaa, lasista valaisinta olen katsellut ruokapöydän ylle, mutten ole vielä löytänyt mieluista. Inspiroivaa ja mukavaa asuntomessupäivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eevi! Tuo on kyllä ärsyttävää, kun tietynlainen valaisin on mielessä, mutta sellaista ei meinaa löytää mistään. Mutta tsemppiä valaisimen etsintään, toivottavasti löytyy jostain pian :)

      Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!