Verhosuunnitelmat käynnistetty - yhteistyössä Eurokankaan kanssa

Olen niiiiin innoissani, sillä meidän verhojen suunnittelu on pyörähtynyt kunnolla käyntiin, yhteistyössä Eurokankaan kanssa. Olin alunperin ajatellut suunnittelevani sekä ompelevani verhot itse - löytyyhän sitä ammattitaitoa alalta sen verran, että melkein sitä piti jopa ainoana vaihtoehtona. Sain kuitenkin Eurokankaalta mahtavan tilaisuuden tutustua heidän palveluihinsa ja turvautua heidän suunnittelijoiden sekä ompelijoiden apuun, ja enhän minä voinut olla tarttumatta sellaiseen tilaisuuteen. Alalla työskentelevät ovat parhaiten ajan hermoilla, tietävät laajemmin vaihtoehdoista sekä trendeistä - sekä tämän hetkisistä että tulevista. Oma käsitys siitä, mikä on nyt uutta ja mitkä tyylit tai materiaalit ovat nyt pinnalla tai tulossa pinnalle, on täysin median varassa. Siksi siis luotan enemmän kuin mielelläni ammattilaiseen. Olimme sopineet suunnittelijan kanssa tapaamisen Ideaparkin Eurokankaaseen, jossa kävimme alkuun läpi kotimme huoneita, niiden ikkunoita sekä valmiita ideoitani. Niiden pohjalta lähdimme purkamaan vyyhtiä ja päätimme startata suunnittelun olohuoneen verhoista. Heti alussa oli ihana huomata, kuinka helposti verhosuunnittelija sai koppia ideoista ja ajatuksistani, ja sen ansiosta suunnittelu lähti todella luontevasti käyntiin. 
Olohuoneen verhoihin meillä on suunnitteilla yhdistää kahta eri materiaalia, pellavaa ja samettia. Nyt alkuun kävimme läpi kyseisistä materiaaleista eri vaihoehtoja, ja etsimme niiden joukosta mieluisimmat ja suunnitelmaamme sopivimmat. Juhannuksen jälkeen tarkoituksena on jatkaa tarkempien mittojen ja suunnitelmakuvien kanssa. Vielä ennen lopullisia kangas- ja sävyvalintoja haen vaihtoehdot sovitettavaksi kotiin, ja jos joku niin se vaihe on tärkeä. Niin monesti olen joutunut toteamaan, että kaupassa esimerkiksi harmaa onkin kotona sininen tai jopa ruskea. Liikkeissä on niin eri valaistukset ja ympäröivät sävymaailmat kuin kotona, että melkein koskaan ei kannata 100%:sti luottaa sävyjen olevan samat sekä kaupassa että kotona.
Ehdimme hieman myös pohtia sohvatyynyjä, sekä niiden materiaaleja ja kuoseja. Olohuoneessa kokonaisuus tulee olemaan pääsääntöisesti aika pelkistetty ja neutraali, joten sohvatyyissä ajattelimme tuoda kivoja yksityiskohtia lisäksi kokonaisuutta, eri kuoseilla ja väreillä.Olen tästä projektista kyllä erityisen paljon innoissani, mutta innostusta kohottaa myös nurkan takana häämöttävä loma. Nyt vielä iltavuoro hoidettava alta pois ja sitten lomalle lompsis, hymy korvissa ja juhannusta viettämään!

Oikein mukavaa juhannusta kaikille! :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!