Matto nro. 1


Perjantaina se kauan odotettu päivä vihdoin koitti, sillä meille kotiutui ensimmäinen uusi matto. Oli mukava heräillä yövuoron jäljiltä kun tiesi, että kyseinen uutuus odottelee oven takana. Maton tilaus ei ollut kuitenkaan sen suuremmin suunniteltu, eikä sille vielä sen saapuessa paikkaakaan ollut tiedossa - vaikka paikan löytymisen suhteen olin aika luottavaisin mielin, sillä lähes joka huoneessahan meillä on lattiat paljaana. Päätin tilaisuuden tullen laittaa maton tilaukseen samalla, kun tilailin asiakkailleni tuotteita kyseisestä firmasta. Olin toki tätä mattoa ihastellut jo aiemminkin, joten siinä mielessä päätös ei ollut extempore.




Paikkaa matolle ei tosiaan ollut tiedossa ja se oli hiukan eri kokoinenkin, mitä mielessäni olin aluksi mallaillut. Mutta muutaman pyöräytyksen jälkeen se löysi tiensä keittiöön, ja sinne se oli kuin nakutettu. Nyt onkin ollut ihana tallustella keittiössä, kun jalan alla on pehmoista ja tilan fiiliskin on paljon miellyttävämpi. 




Maton nimi on Marble, joka juontuu varmasti maton marmorimaisesta kuosista. Se istuu senkin puolesta siis täydellisesti keittiöömme, yhdistyen kuosillaan välitilan laatoitukseen ja tummilla sävyillään työtasoihin. Ja tietenkin tämä yksi matto nosti innostuksen saada uudet matot jo muihinkin tiloihin. 


Nyt polkaistiin muuten juhannusviikko käyntiin, joka tarkoittaa itselleni viimeistä työviikkoa ennen lomaa! :)

2 kommenttia

  1. Matto nro. 1 on kirjaimellisesti numero yksi! Hieno löytö - ymmärrän hyvin, ettei tuota voinut jättää mattoliikkeen varastoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirkka! Mukava kuulla että tykkäät myös :)

      Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!