Koti - vieras-wc

Nyt kun kurkistukset keskeneräisiin tiloihin on aloitettu, on samalla teemalla hyvä jatkaa. Keskeneräisenä meillä on tosiaan vielä eteisen wc, joskin vain allaskalustetta ja niiden tasoja, sekä muutamaa listaa vaille. Vaikka isompia kalusteita vielä puuttuu, en malttanut olla jatkamatta tilan sisustamista, sillä tyhjät seinät ja värittömyys häiritsivät minua liikaa. Tilaan sopivat taulutkin löytyivät sattumalta kun etsin julisteita pojan huoneeseen. 


Kyseinen vessa on pääsääntöisesti tarkoitettu vieraiden käyttöön ja arkiset toimet on sijoitettu makuuhuoneemme yhteydessä olevaan vessaan/kylpyhuoneeseen.  Ja koska meikkailutkin on sijoitettu muualle, ei kyseisessä tilassa ollut erityisiä vaatimuksia valaistuksen suhteen. Siksi halusin suunnitella siitä hieman hämyisemmän ja tunnelmallisemman. Takaseinän toiseen nurkkaan on tulossa vielä riippuvalaisin, joka tulee antamaan yksinään kivasti valoa, jättäen tilaan ihanan tunnelman. 
Wc:n takaseinällä on Mannerlaattojen 3D-paneelia, kuosina Rubik. Samaa 3D-paneelia siis kuin eteisen syvennyksessä ja keittiön saarekkeessa, mutta eri kuosilla.  Paneelin maalasin ensin Vintron kalkkimaalilla, ruusukullan sävyllä - vaikkakin sävy ei ollut yhtä punertava kuin ruusukulta normaalisti, vaan hiukan enemmän kullanomainen. Alkuun sävy näytti todella hyvältä, mutta kunnolla kuivuttuaan sen sävy muuttui ehkä liikaa. Se oli lopulta kellertävämpi ja se häiritsi silmää niin isona alueena. Päätin siis maalata kaikki seinät samalla harmaan sävyllä, joka olikin lopulta parempi vaihtoehto - maalisävy on sama kuin arkiolohuoneessamme, Tikkurilan pro gray sävy 1918.
Tasonpätkä on jämäpala toisen wc:n allaskalustosta, mutta se on mallailujen jälkeen jäänyt tuohon pitämään paikkaa lopulliselle tasolle. Taitaa samaa materiaalia tulla myös tämän vessan tasoiksi, sen verran tuo miellyttää silmää. Materiaali on osoittautunut hyväksi myös käytössä, sillä sen pinnassa ei heti näy kaikki hiuksenpätkät ja pölyhiukkaset - ja sellainen materiaalihan on aina tervetullut. 


Katsotaan, josko viikonloppuun saisimme mahtumaan yhden kalusteiden haku reissun. Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!