Koti - masterbedroom


Täällä yövuorolainen yrittää kasata ajatuksiaan ja saada pään heräämään taas uuteen päivään. Nämä yövuoroviikot menevät kyllä niin vaihtelevasti; välillä saa itsensä hyvinkin ajoissa ylös ja energiaa riittää vaikka kuinka, mutta tämä viikko on ollu taas aika hankala. Sängystä on koko alkuviikko heräilty vasta viimehetkillä, ja siitä on pitänyt suoriutua yhden kahvikupin voimalla hakemaan poikaa tarhasta - onneksi nyt paistaa aurinko ja saa piiloutua lasien taakse, sillä yövuoro näkyy naamassa vähän liiankin selvästi. Myöskään minkäänlainen sosiaalinen kanssakäyminen ei ole sujuvaa näinä viikkoina. Kun toisilla on työpäivä pulkassa ja aivot täysin aktivoituneina, itsellä rattaat päässä vasta lämmittelevät ja fiksujen lauseiden tuottaminen on lähes mahdotonta - haha :D Mutta tänään sain itseni ajoissa ylös, jolloin sain herätä rauhassa ennen liikkeelle lähtöä ja niin myös energiaa riittää tänne bloginkin puolelle. Niistä fiksuista lauseista en silti mene takuuseen.
Pitkällä aasinsillalla onkin hyvä kurkistaa huoneeseen, jossa mieli seikkailee koko työyön ajan - nimittäin makuuhuoneeseen. Makuuhuone on näinä yövuoroviikkoina se huone, joka on kodissamme suurimmalla käytöllä - siellä kun nukutaan sekä yöllä, että päivällä. Huonetta käytetään vuorokaudessa siis noin 15 tuntia - aika paljon hei!


Makuuhuone on kuitenkin kodistamme se huone, joka on tähän asti ollut aika piilossa täältä blogin - tai ylipäätään koko somen puolelta. Se on mielestäni vielä todella kolkko. Miellän makuuhuoneen sellaiseksi, jonka tekstiilit ovat vallanneet runsaudellaan. Nyt kun uusia tekstiilejä ei ole vielä päässyt hankkimaan, on huone omaan silmään aikas alaston. Sinne pitkän ja kuuluisan ostoslistan joukkoon mahtuu makuuhuoneen verhoja, mattoja, sängynpäätyä, lakanaa, päiväpeittoa.. - siis vaikka mitä.


Meidän makuuhuoneen yhteydessä on walk in closet ja  kylpyhuone. Nämä olivat suunnitteluvaiheessa pieniä muutoksia pohjaan, mutta näin arjessa ja käytössä suuri luksus. Vaikka sisustus on vielä puutteellinen, olen saanut huoneelta niitä hotelli-fiiliksiä, joita suunnitteluvaiheessa lähdin tavoittelemaankin - enään minibaari ja huonepalvelu puuttuu.


Tapetti on Cole and Sonin Curio Mineral, ja se helmeilee ihanasti valon vaikutuksesta. Tapetti on ihan suosikkejani kaikista kodin tapeteista, ja ylipäätään Cole and Son suosikkejani kaikista tapettivalmistajista. Yöpöytien päälle on vielä hakusessa riippuvalaisimet, jotka toisivat tapettiin vielä lisää eloa.


Nyt houkuttaisi päiväunet sängyssä ennen yövuoroa, mutta taidan hakea piristystä tuolta auringosta. Mukavaa viikonloppua kaikille! :)


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!