Koti - Meidän olohuone


Nyt kurkataan vuorostaan meidän "pääolohuoneeseen", joka sekin muuttuu askel askeleelta kodikkaammaksi. Vanha sohvamme ja sohvapöytämme on saanut kaverikseen muutaman perinteikkään huonekalun ja niiden myötä kokonaisuus muuttui täydemmäksi. 


Tämä ihana nojatuoli on kotimme uusi tulokas. Kyseistä tuolia olen ihaillut jo toosi kauan ja vihdoin saan nauttia sen mukavuudesta omassa kodissamme. Kaikessa ryhdikkyydessään ihan äärettömän mukava tuoli on sijoitettu kotimme parhaalle paikalle. Tältä parhaalta paikalta näkee koko olohuone-keittiö-ruokailutila -akselin, sekä pilkahduksen työhuoneesta, eteisestä sekä poikamme huoneesta. Sopiva nimitys sille olisikin siis tarkkailupaikka, juuri oikea siis minulle - haha :D Ja paikan kruunaa ehdottomasti takka. Melkein jo odotan talvipakkasia, jotta saan kyseisessä tuolissa  kääriytyä vilttiin, juoda kuumaa kaakaota hyvän kirjan ääressä ja nauttia takkatulen lämmöstä - ei vaan, odotellaan nyt se kesä ensin, haha :D
Olohuoneeseemme on saapunut mieheni vanhempien kotoa myös vanha lipasto. Se on alunperin mieheni isovanhempien hankkima ja se jatkaakin nyt elämää suvun kolmannessa polvessa. Vielä harkitsen josko lipasto saisi osakseen hieman pientä pintaremonttia, sillä se on tällä hetkellä makuuni vähän liian "kellertävä" ja lakkapinnasta johtuen myös aika kiiltävä. Mutta jahka näistä muista nikkaroinneista päästään, rupean pohtimaan asiaa tarkemmin. 2 kommenttia

  1. Sulla on kaunis koti! Saisiko olohuoneesta ns kokonaiskuvaa eri suunnista? Nyt on vaikea hahmottaa sisustusta ja tilaa, kun kuvat on lähinnä huonekaluista. Sun tyyli on lähellä omaani ja olisi ihana saada inspiraatiota enemmän. Odotan innolla postauksiasi. Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) ryhdyin heti tuumasta toimeen ja monialaisempia kuvia on pian luvassa. Mukava aina kuulla toivetta lukijoilta, itse ei aina osaa ajatella asioita ruudun siltä puolen. Mukavaa kevättä sinulle myös! :)

      Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!