Hyvästi raksa, tervetuloa KOTI

Edellinen viikko oli todella työntäyteinen ja kiireinen, sillä meillä oli huima loppukiri raksalla.  Sitä pientä hommaa vain riitti ja riitti joka puolella, vaikka kuinka ahersi aamusta iltaan. Instagramin puolella seuraavat saattoivatkin jo huomata, että pääsimme lauantaina muuttamaan. Muutamia pikku juttuja jäi vielä viimeisteltäväksi, vaikka olimme aiemmin päättääneet että muutamme vasta kun viimeinenkin lista on paikoillaan. Jäljelle jäi kuitenkin sellaisia hommia, jotka on helppo tehdä tässä samalla asuessa. Myös oman mielenterveyden kannalta oli hyvä päästä muuttamaan - haha :D  


Perjantaina sitten siivoilimme raksapölyt pois ja lauantaina pääsimme muuttohommiin. Ja se tunne, kun omat huonekalut oli saatu sisälle, se oli jotain aivan uskomatonta. Ei tätä meinaa vieläkään uskoa täysin todeksi, vaikkakin joka päivä sitä sisäistää yhä enemmän. Tämä on tosiaan nyt meidän koti!


Huoneita on nyt puunailtu ja muuttolaatikoita purettu kovaa tahtia. Kieltämättä sitä on leijaillut pilvissä ja nauttinut vain uuden kodin laittamisesta. Fiilis on verrattavissa hieman esikoisen syntymään - uutta kotia on voinut samanlailla vain ihailla ja siihen on halunnut keskittää kaiken energian. Nyt on kuitenkin muuttoon varatut vapaat kulutettu ja palattu takaisin arkeen sekä maanpinnalle. Sen myötä myös pikkuhiljaa tänne blogin puolelle :)

4 kommenttia

  1. Onnea uuteen kotiin! :) Ihanalta näyttää. Odotan lisää kuvia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Jemina! 😊 Lisää kuvia on pian luvassa, pysyhän siis kuulolla 😊

      Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!