Raksa - työhuone


Raksalla on saatu taas yksi huone viittävaille valmiiksi, nimittäin työhuone. Sieltä puuttuu enään muutama pieni listan pätkä sekä spotit katosta, sitten se on täysin valmis. Tai oikeastaan se on ollut suht valmiina jo pitkään, mutta se on toiminut varastona kaikille työkaluille ja ylimääräisille materiaaleille. Mutta viime viikonloppuna sain vihdoin muiden pikkuhommien lomassa mukavan spurtin myös työhuoneen siivoukseen. Ja koska ylimääräisiä materiaaleja sekä työkaluja ei voi vielä viedä pois raksalta, sain ne mukavasti piiloon työhuoneen yhteydessä olevaan vaatehuoneeseen. Näin tuli myös testattua hyllystöjen sekä laatikoiden toimivuus - ja  toimii oikein hienosti! Mukavasti myös piristää yksi siisti huone raksalla lisää. 


Työhuoneessa meillä on samanlaiset pariovet kuin arkiolohuoneessamme, jonka esittelin aiemmin täällä. Ovista on näkymä olohuoneen ja keittiön suuntaan, mutta tilanjakajana huoneiden välissä toimii olohuoneen takka. Läpiluukullisen pesän ansiosta takan tulta voi ihailla myös työhuoneen puolelta. Takka rajaa oleskelutilat mukavasti antaen työhuoneeseen omaa rauhaa, mutta säilyttäen kuitenkin yhteyden tilojen välillä. 
Huoneen kolmella seinällä on Tikkurilan Pro Gray:n maalisävy 1917 ja yhdellä seinällä lähes saman sävyinen tapetti. Tapetissa on hyvin hento helmiäinen pinta, täynnä pikkuriikkisiä neliöitä. Tykkään suosia aina vähintään yhdellä seinällä tapettia sen sijaa, että huoneen kaikki seinät olisi maalattu. Tapetti antaa huoneelle aina hieman kerroksellisuutta ja tuo oman fiiliksen. Huoneen ikkuna on pohjoiseen päin, ja tämän vuoksi en uskaltanut alunperin valita huoneeseen yhtään tummempaa sävyä, mutta mukavan valoisaksi huone lopulta jäi. 
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!