Raksa - makuuhuoneen kylppäri

Edellinen viikko oli talolla todella vauhdikas ja tapahtumarikas, sillä mieheni sai vihdoin pidettyä töistä lomaa, ja hänellä oli nyt kunnolla aikaa sekä energiaa keskittyä hommiin raksalla. Ja tattadadaa, käyttöönotto tarkastus on sovittu ensiviikon perjantaille. Eli toivon mukaan kahden viikon päästä olisi vietetty jo yksi yö uudessa kodissa. Samaan aikaan uskomaton ja innostunut olo. Jotenkin sitä on jo tottunut ajatukseen, että aina on vielä jotain pientä tehtävää. Toki tähän pariin viikkoonkin riittää vielä tekemistä, mutta tosissaan näyttää siltä, että sisällä on kaikki kohta valmista.


Nyt kurkistus meidän toiseen kylpyhuoneeseen, joka on meidän makuuhuoneemme yhteydessä. Tämä ihanan valoisa pieni huone on itselleni yksi iso luksus - aiemmin olen vain haaveillut kylpyhuoneesta makkarin yhteydessä, mutta nyt se alkaa toden teolla muuttumaan todeksi.  Pohjan suunnittelussa wc/kylpyhuone makuhuoneen yhteyteen oli yksi niistä asioista, joista halusin pitää kiinni. Kylpyhuoneen pieni ikkuna päätyseinällä sijoittuu etelän suuntaan, jolloin siitä tulviva valon määrä on maksimissaan. Vaaleat laatat kertaavat valoisuutta ja huone onkin kokonaisuudessaan ihanan raikas. Tasojen ja katon puupinta antaa ihanasti lämpöä vaaleaan tilaan. Tässäkin kylppärissä on vielä tehtävää, mutta pääpiirteittäin se on jo hyvällä mallilla.Peilikaapit lepäilevät vielä ilman ovia tason päällä, mutta nousevat piakkoin seinälle kunhan valaistus niiden takana saadaan kuntoon. Peilikaappien ja tason väliin jää rako, johon on tulossa epäsuoraa valaistusta.
Suihkunurkkaukseen asennellaan vielä lasiseinä. Suunnitelmien mukaan makkarin suihku toimii ns. kakkossuihkuna, ja enimmäkseen käyttäisimme pääkylppärin suihkua. Sen vuoksi pihistimme tämän huoneen suihkussa ja satsasimme enemmän toiseen. Mutta nähtäväksi jää kuinka tilat muuntuvat asumiseen ja elämiseen, ja lähteekö arjen toiminnot pyörimään niin kuin niitä on päässään pyöritellä.
Allaskaluston taso jatkuu vielä päätyseinälle, johon sijoittuu meikkauspisteeni. Seinälle on tulossa vielä peili ja meikkaukseen sopiva valo, mutta nämä ovat vielä etsinnän alla - jostain syystä mieleisiä ei ole tullut vielä vastaan.4 kommenttia

 1. Varsinaista arjen luksusta tämä wc 😊 Kauniita, ajattomia valintoja.

  VastaaPoista
 2. Hieno kypyhuone. Mattapinnat ovat kyllä kodikkaita! Ovatko kattopaneelit tervaleppää? Mitä puuta tasonne ovat? Olemme remppaamassa kylppäriä ja puu/värivalintanne osuvat juuri siihen mitä mekin olemme ajatelleet.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janne! Juu, kattopaneeli on tervaleppää. Tasot ovat tosiaan laminaattia, mutta sävynä niissä on vaalea tammi. Nuo kylpyhuoneen sävyvalinnat ovat toimineet meillä ainakin todella hyvin, voin siis suositella. Tsemppiä materiaalivalintoihin ja remonttiin :)

   Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!