Raksa - arkiolohuone

Mieheni työreissujen jälkeen hommat ovat päässeet talolla taas jatkumaan, ja nyt on listoja myöten valmiina myös meidän tv-huone. Kyseinen huone tulee olemaan ns. arkiolohuoneemme, sillä pääolkkari jää alustavien suunnitelmien mukaan ilman telkkaria. Huoneesta on käynti myös kodinhoitohuoneeseen, pesutiloihin sekä takapihan terassille.
Myös väliovet sekä kahvat on saatu asenneltua jokaiseen huoneeseen. Tähän tv-huoneeseen sekä työhuoneeseen on lasiset pariovet, klassisilla kahvoilla. Nämä kyseiset kahvat ovat yksi niistä pienistä yksityiskohdista, joihin rakastuin Kannustalon messukohteissa. Niinkin pienillä asioilla kuin oven kahvoilla pystyy muuttamaan sisustuksen kokonaisfiilisti yllättävän paljon.Huoneen takaseinällä on tapetti - pure sable silk 1927/109 by Prestigious wallcovering - ja muilla seinillä on Tikkurilan Pro gray:n maalisävy 1918. Kyseinen huone on sävyltään kaikista talon huoneista tummin, mutta siitä on tullut jo ehdoton suosikkini. Alkuun pohdin onko kyseinen sävy liian tumma, mutta nyt olen hieman jopa miettinyt onko muiden huoneiden muutaman sävyn vaaleammat harmaat liian vaaleita. Huoneeseen paistaa suurista ikkunoista niin paljon luonnovaloa ettei se tunnu lainkaan synkältä. Leveät valkoiset listat sekä ovenkarmit viimeistelevät sävyt raikastaen niitä huomattavasti.  Myös huoneen käyttötarkoituksen huomioiden sävymaailma luo juuri oikeanlaisen fiiliksen, onhan kyseessä television katselulle sekä saunan jälkeiselle vilvoittelulle tarkoitettu huone.
Kuvia ottaessa oli lattialla levällään vielä saunan seinä- ja kattopaneelit. Nyt nekin ovat jo asennusvaiheessa. Kylpyhuoneeseen saatiin viikolla myös amme paikoilleen, ja onhan siellä työmies jo muutamat kylvyt raksapäivän päätteeksi ehtinyt ottamaan - haha :D Kylpyhuoneesta päivitystä luvassa heti kun siellä on saatu valot toimimaan :)

2 kommenttia

  1. Hei! Meille ollaan juuri suunnittelemassa uusia väliovia ja olen etsinyt samantyyppisiä kahvoja. Mitkä nämä teidän pariovissa näkyvät kahvat ovat ja muistatko mistä ne on mahdollisesti hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Taisin vastata sinulle jo facebookissa? Mutta väliovet ja kahvat ovat tosiaan Mattiovilta :)

      Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!