Työpöytä ja sen pikku apurit

Kuten aiemmin olen maininnut, tykkään pitää kaikki pienimmätkin tavarat järjestyksessä. Tämä koskee myös työpöytää sekä laskupinoja tärkeitä papereita. Väliaikaisen asumistilanteemme huomioiden, tämän hetkinen työpöytäni on myös hyvin pieni sekä epäkäytännöllinen. Muutamakin paperi tai rustailu leväällään ja pöytä näyttää kaoottiselta. Toki asiasta voisi työpöydän sijaan syyttää myös itseään, kun pienikin pöytä pitää täyttää ylimääräisillä sisustusesineillä; tauluilla, lyhdyillä, maljakoilla yms. Mutta ne ovat itselleni niitä kauniita esineitä - inspiraation lähteitä - joten vaikka ne vievät tilaa ovat ne hyvinkin tärkeällä paikalla. Kenen luovuus kukkisi tuijottaessa valkoista seinää? - ei ainakaan minun. 


Mutta nyt olen löytänyt kauniin ratkaisuun siihen, että laskut ja tärkeät paperit pysyvät tallessa sekä selkeässä ojennuksessa. Nimittäin ihanat punakullan sävyiset paperiklipsit. Itselläni ainakin on paha tapa jättää laskut lojumaan ja laittaa kaikki maksuun sitten kerralla - vaikka näppärintähän se tottakai olisi napauttaa ne verkkopankkiin aina niiden saapuessa. Tiettyjen asioiden kohdalla sitä taitaa olla vaan laiska. Mutta näiden kaunokaisten ansiosta laskutkin saavat kertyä nippuihin pöydälle ja lojua siinä eräpäivään saakka. Tiukassa puristusotteessa lappuset ja lippuset pysyvät tärkeysjärjestyksessä eivätkä pääse hukkumaan. Muistuttavat myös hienovaraisesti olemassaolostaan, joten unohtumisen vaaraa ei myöskään ole.Uskon, että tulevassa työhuoneessa klipsut saavat uudenlaisen käyttökohteen, sillä sinne aion suunnitella laskuille ja tärkeille papereille hieman käytännöllisemmän säilytysratkaisun.  Mutta onneksi näiden käytössä on vain mielikuvitus rajana, tilaukseen saattaa mennä jopa muutama kappale lisää.
2 kommenttia

  1. Kivan näköiset. Mistä löysit? Meillä maksamattomat laskut ovat mangeettiklipsillä kiinni jääkaapin ovessa ja maksettujen tarkoitus olisi tarkoitus päätyä omaan mappiinsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuokin loistava idea! Harmillisesti ei omalla kohdalla voi toteuttaa kun jääkaapit ovat olleet integroituina kalusteisiin, mutta toki jos keksisi jonkun muun kiinnitystavan 🤔 Nämä klipsit tilasin osoitteesta www.joandjudy.com 😊

      Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!