Kurkistus suunnittelukohteeseen - part 2

Suunnittelut ja remontit jatkuvat suunnittelukohteessani, josta aiemmin esittelin teille kylpyhuonetta ja vessaa täällä. Nyt kohteessa on työn alla pukuhuone, josta minun on jo malttamattomana pakko esitellä teille ihana paneeliseinä.


Esittelin suunnittelun alussa asukkaille muutaman erilaisen paneeliseinä-idean, joista yksi oli tämä toteutuksen alle päässyt vaihtoehto. Kaikkea kunniaa en tämän suunnittelusta voi kuitenkaan ottaa, sillä alkuperäinen idea on nähty muistaakseni asuntomessuilla jokunen vuosi takaperin. Mutta ideaan rakastuttiin sen verran ettemme lähteneet sitä enään soveltamaan, vaan sitä lähdettiin toteuttamaan sellaisenaan. 


Myös tässä kohteessa remontit toteuttaa asukkaat itse, joten suuri hatun nosto isännälle, joka jaksoi innostua tästä pikkutarkasta askartelusta -muutaman jiirin sai sahata, mutta lopputulos on kyllä sen arvoinen! Seinä on tosiaan vielä viimeistelemättä ja huoneessa muutkin pinnat vielä kesken, joten tästä sekä muistakin huoneista on myöhemmin luvassa lisää :)


6 kommenttia

 1. Oijoijoi!! Tuo kuviointi hivelee kyllä silmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että miellyttää myös muidenkin silmää! :)

   Poista
 2. Ihan huippu. Kaikessa yksinkertaisuudessaan todella näyttävä. Pisteet suunnittelijalle ja toteuttajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni ihanasta kommentista. Ja onhan se niinkin, että suunnittelija voi suunnitella mitä vaan mutta upean suunnitelman toteuttamiseen tarvitaan aina taitava tekijä, ja tässä kohteessa sellainen myös oli :)

   Poista
 3. Hyvä idis toteuttaa se tuohon! Ja miellyttää tosiaan silmää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Ja ihana kuulla että tykkäätte :)

   Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!