Terkut väliaikaiskodista - lapsen uninurkka

Oikein ihanaa ja kirpsakkaa pakkassunnuntaita kaikille. Blogissa on ollut nyt todella hiljaista, sillä kaiken vapaa-ajan mitä olen löytänyt olen käyttänyt raksalla. Vielä muutamat pinnistykset ja viimeistelyt, niin muuttopäivää voi jo ruksailla kalenteriin. Mutta nyt kun täällä väliaikaiskodissa vielä ollaan, niin tässä pieni kurkistus tännekin - meidän yksi vuotiaan pojan nurkkaukseen.


Kuten aiemmin olen maininnut, emme täällä ole tehneet minkäänlaista pintaremonttia, kirjaimellisesti olemme kantaneet vain kamat sisälle ja asettuneet kodiksi. Makuuhuoneessamme meidän pojalla on  oma nurkkaus, jossa on hänen sänkynsä sekä lipasto vaatteille, vaipoille sekä muille hoitotarvikkeille. Nurkkauksen takaseinän turkoosi sävy on peruja isosiskoni teinivuosista - muistatteko sen ruskean ja turkoosin villityksen? Tämä sävy oli kuin olikin oikein passeli pienen pojan nurkkaukseen.

Lipaston päällä komeilee poikamme ensimmäiset juhlakengät, jotka hänelle hankittiin ristiäisiin. Taustalla näkyy ristiäislahja, Pikkunorsun ihana taulu, johon on ikuistettu kaikki tärkeät tiedot poikamme syntymästä - säätä myöten ;D Myös ihana Desing Lettersin kirjainmuki on lahja kummeilta ja toimii pääsääntöisesti koristeena sekä säilytysrasiana.

Sänkynä pojallamme on Stokken Sleepi, joka varttuu lapsen mukana vastasyntyneestä vaikka koululaiseen. Tämä on ollut meille oikein mainio valinta, varsinkin vastasyntyneelle miniversio oli aivan loistava. Yksi poikamme lempparipehmoista on aina vieressä nukkuva pupu. Pupussa erikoisena lisänä on lämmitettävä kauratyyny, jonka ansiosta saa tarvittaessa lämpöisen unikaverin viereen. Pussilakana ja mobile ovat Done By Deerin. Olen aina pitänyt kyseisen valmistajan tuotteiden väreistä sekä sävyistä, sopivan neutraalit jokaiseen sisustukseen vekkuleilla yksityiskohdilla. 


Pian luvassa myös postausta raksan tilanteesta, kunhan vallitseva sekasorto on saatu hallintaan - haha :D


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!