SisustusmagiaaEilen se vihdoin saapui, kirja jota olen odottanut jo malttamattomana - nimittäin Milla Alftanin Sisustusmagiaa. Milla on mielestäni ehdoton ykkönen, mitä tulee Suomen sisustussuunnittelijoihin. Voisin sanoa, että jopa ainoa, jonka tyyli kolahtaa minuun täysin. Hänellä on oma uniikki tyylinsä, jollaiseen en ole vielä muualla törmännyt. 


Kirjassa Milla esittelee suunnittelemiaan kohteita, sekä kertoo niiden taustoista ja lähtökohdista. Käytännön- ja yleisvinkkien lisäksi kirjasta löytyy "100 Millan Magiavinkkiä", joiden avulla saa omaankin kotiin Millan magiaa.


Millan tyylissä minua viehättää se, että hän osaa yhdistellä sisustuksissaan lukuisan määrän eri sävyjä, materiaaleja sekä pintoja, luoden kuitenkin täydellisessä tasapainossa olevan kokonaisuuden. Myös valaistus sekä pienen pienet yksityiskohdat ovat suunniteltu viimeistäkin nurkkaa myöten ja niiden ansiosta sisustukset heräävät eloon, niissä on sitä jotakin. Jokainen kohde hehkuu  uskomatonta tyylikkyyttä. 
Minulla oli alkuvuodesta suuri ilo ja kunnia päästä tapaamaan Millaa ja samalla vietin hänen kanssaan sisustuspäivää. Kyseisen päivän meille mahdollisti Kannustalo. Päivän ideana oli viimeistellä tulevan kotimme sävy- ja pintamateriaalivalintoja. Minulle henkilökohtaisesti päivä oli todella tärkeä; pääsin tutustumaan aivan mielettömään suunnittelijaan jota olen ihaillut jo pitkään. Lisäksi sain Millalta mieletöntä tsemppiä omaa uraa ajatellen ja koko päivästä täysin uutta inspiraatiota. Vahvistusta sille, että vielä jonain päivänä teen näitä sisustushommia täysipäiväisesti - isona haluan olla Milla Alftan! ;)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!