Masterbath ja meikkauspiste

Meikkaus on yksi jokapäiväisiä rutiinejani - niinkuin varmasti meillä monella. Minulla ei ole koskaan ollut niin sanotusti kunnollista paikkaa meikkaamiselle, vaan olen meikkaillut joko lavuaarin reunalla tai ikkunan edessä - vaikkakin se on ollut ihan riittävä tällaiselle perus meikkaajalle. Nyt kuitenkin tulevassa kodissa  halusin hieman panostaa tähänkin arjen toimintoon ja suunnittelin meikkaukselle oman paikan makuuhuoneemme yhteydessä olevaan kylpyhuoneeseen - meidän masterbathroomiin.
Makuuhuoneen kylpyhuone alkaa olemaan jo hyvällä mallilla. Seinät sekä lattia on jo laatoitettu ja saumaamatta on enään wc:n kotelointi. Sitten saadaan asennella suihkua, pönttöä sekä kiinteitä kalusteita, ja myös meikkauspiste alkaa muodostumaan. Meikkauspiste tulee sijaitsemaan päätyseinällä ja vesipisteet sekä muut arjen toiminnot vasemmalla seinällä. Suihkunurkkaus jää huoneen perälle. Tähän kylpyhuoneeseen halusin valita vaaleat ja neutraalit laatat, kokonaisuutena jotain hyvin yksinkertaista. Kylpyhuone tulee olemaan vain oman perheen käytössä, joten sen suurempia panostuksia tai kikkailuja en kyseiseen huoneeseen suunnitellut - pikemminkin tämän huoneen materiaaleissa pihistimme. Seinille ja lattiaan valikoitui samasta sarjasta erikokoisia laattoja. Laatta on hyvin vaalean harmaa - lähes valkoinen, jossa on pinnassa kohoilua sekä pieni helmiänen kiilto. Kalusteet ja tekstiilit tulevat antamaan eloa muuten hyvin neutraaliin kylpyhuoneeseen.

ps. kehuskelin aiemmin, kuinka raksalla saa jo realistisia kuvia valojen ansiosta. Kylpyhuoneesta puuttuu kylläkin vielä valot, siksi nämä kuvat ovat hieman heikkolaatuisia eikä laatasta ehkä saa vielä täysin realistista kuvaa. Mutta eiköhän asiaan tule myöhemmin tarkennusta!2 kommenttia

 1. Hei! Todella kaunis laatta! Minkä merkkinen/niminen laatta on? Ystävällisin terveisin,
  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna. En nyt äkkiseltään löytänyt laatan tietoja, joten nimeä en pysty sanomaan. Mutta laatat on hankittu Värisilmän valikoimasta. - Jutta :)

   Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!