Rullattua kauneutta

Tapetit ovat yksiä lempijuttujani sisustuksessa, niiden avulla saa korostettua kodin jo olemassa olevaa tyyliä tai luotua uutta tiettyä fiilistä. Eri tyylejä tapettivalikoimissa on vaikka kuinka, varmasti jokaisen tyylille ja kukkarolle löytyy omansa. Hurjaa kyllä huomata kuinka tapettimaailmakin menee eteenpäin, joistakin malleista ei meinannut erottaa onko kyseessä oikea turkis vai ainoastaan mahtava printtaus. Uusin tulokas markkinoilla taitaa olla nestemäinen kangastapetti, jota en ole harmikseni päässyt vielä kokeilemaan. Mutta kovasti kyllä jo mietin käyttökohdetta tälle, se kun sopisi seinien lisäksi laitettavaksi myös lattialle tai kattoon - vain siis mielikuvitus rajana. Tapettimaailma itsessään on todella laaja ja sen runsauteen on liiankin helppo eksyä, varsinkin jos ei tiedä mitä etsii. Vinkkinä tapettikaupoille lähtiessä antaisinkin, että on hyvä perehtyä valikoimaan sekä omiin mieltymyksiin etukäteen, ja antaa tietenkin täysi luotto ammattilaiselle. Itse selasin paikallisessa Värituvassa tapetteja ja mistään kirjasta ei tuntunut juuri sitä oikeaa löytyvän. Myyjälle kuitenkin osasin edes hieman kuvailla minkälaista olen etsimässä ja seuraavana päivänä olikin kymmenkunta uutta tapettikirjaa, joista lähes jokaisesta löytyi mieluisia vaihtoehtoja. Ammattitaitoista väkeä voisin sanoa :)

Tässä nyt pieni kurkistus meidän tapetteihin, joita pääsee onneksi jo pian ihastelemaan seinällä. Väriskaala jokaisen huoneen tapetissa on hyvin maanläheinen ja metallinhohto antaa oman fiiliksen kun valo pääsee tapetin pinnalla leikittelemään. 

Tarkemmat huonekohtaiset postaukset vielä luvassa, mikä tapetti pääsee minnekin ja minkä maalisävyn kanssa. Ja tietenkin tärkein, miltä mikäkin tapetti näyttää avattuna!

ps. pahoittelut hiljaisesta viikosta, arki on lähtenyt pyörimään ja se vaati hiukan totuttelua :D

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!