Melville & Serpentiini

Raksalla alkaa olemaan jo huoneet hyvällä mallilla, tällä hetkellä laitetaan viimeisiä pintoja ja osassa huoneista on jo listatkin paikoillaan. Viime viikolla myös sähkömiehet aloittivat pistorasioiden, kytkimien sekä valojen asennukset ja sen myötä saimme talolla jo valotkin päälle - ja kuinka mieletön fiilis se olikaan! Nyt kun päivät ovat olleet todella hämäriä ja illan pimeys saapunut aivan liian aikaisin, on raksalla myös työvalot joutunut virittämään jo aivan liian aikaisin - kyseinen pimeys  ehti kieltämättä jo latistamaan myös työfiilistä. Mutta nyt raksan kirkastumisen myötä on kirkastunut myös mieli, sekä työfiilis talolla on taas huipussaan! Ja nyt myös kuvien ottaminen raksalla tuntuu mahdolliselta sillä valaistuksen sävy sekä kirkkaus ovat oikeat - kuvista saa siis jopa realistisia :D

Meidän pojan huone on enään pientä viimeistelyä vaille valmis ja olen lopputulokseen todella tyytyväinen. Halusin valita pintoihin mahdollisimman rauhalliset sävyt, jotka kestävät aikaa ja joihin on helppo yhdistää värejä. Tapetiksi valitsin Cole & Son:in mallistosta Melvillen. Melvillessä on ihana leikkisä merifiilis, jossa kilpikonnat ratsastavat valailla. Tapetista löytyy siis lapsenmielinen leikkisyys mutta yleisfiilis on rauhallinen. Yksi tärkein kriteeri tapettia valitessani olikin, ettei se saisi olla liian lapsellinen. Näin varmistan tapetille mahdollisimman pitkän iän, sillä sille ei ole määritelty tiettyä ikää tai sukupuolta. Maalisävyksi Melvillen rinnalle valitsin Tikkurilan sävyistä Serpentiinin, joka sointuu kodin muihin harmaisiin sävyihin. Serpentiini on sävyltään harmahtavan vihreä, valosta riippuen taittaa aina enemmän tai vähemmän harmaaseen. 
Tapetin valaat ovat ensisilmäyksellä kaikki harmaita, mutta valon osuessa seinään osa valaista hohtaa turkoosina. Niin ihania pieniä yksityiskohtia, jotka antavat tapetille eloa. 

Kova olisi polte päästä sisustamaan huonetta jo enemmänkin, mutta koitan malttaa vielä hetken aikaa. Mukavaa sunnuntaita ja tulevaa viikkoa kaikille. Toivottavasti talviaika on otettu siellä vastaan yhtä mukavasti kuin täälläkin :)
2 kommenttia

 1. Ompas hauska tapetti! Löysin sun blogin sattumalta facebookin kautta, juuri tälläisiä blogeja olen kaivannut lukulistalleni :)

  http://valkoinenkotineljalle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Milla! Ja kiitos, todella mukava kuulla. Tervetuloa lueskelemaan :)

   Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!