Lattiakahvit

Onnellisuus on taas huipussaan, sillä raksalla on jo muutamassa huoneessa valmista lattiapintaa. Sen kunniaksi leivoin kotipihan omenoista makean piirakan, joka nautittiin tietenkin uudella lattialla - aina pitää hakea syitä herkutteluun, haha ;D

Olen super tyytyväinen lattiavalintaani. Laminaatti oli alusta asti suht varma materiaalivalinta, mutta halusin löytää mahdollisimman paljon aitoa puuta muistuttavan vaihtoehdon, jossa pinta on elävä ja sävy harmahtava. Lopulta lattia löytyi Rautian valikoimasta ja se on Cellon Kingsize -laminaattia. Väriltään vaalea tammi, hiukan harmaaseen taittava. Laminaatti on yksisauvaista ja reilu 32cm leveää, pitkillä sivuilla olevat viisteet korostavat lattian lankkumaisuutta.
Nyt allekirjoittanut jatkaa laminaatin lätkimistä lattiaan ja nauttii sukkasiltaan oleskelusta - ja se jos joku on raksalla luksusta!

2 kommenttia

  1. Onpas houkuttelevan näköiset kuvat, niin piiraan kuin lattiankin osalta! Ei tuosta heti arvaisi, että laminaattia on, sen verran aidolta näyttää ja kaunis sävykin. :) Hyvää raksaviikoa jatkoa vaan teille, hauska seurailla miten kodin sisätilat valmistuvat pala palalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna ihanasta palautteesta ja tsempeistä! :)

      Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!