Meillä on takka!

Meidän takka valmistui eilen, ja kuinka mieletön se onkaan! Ensimmäinen tuli pökättiin pesään heti illalla ja pääsimme nautiskelemaan tästä komistuksesta oikein kunnolla. Pinnoite ja reunalaatat vielä puuttuvat, mutta ne me askartelemme itse jossain vaiheessa. Takan pintaan tulee Tikkurilan struktuuripinnoite, Tunto Karhea, värinä valkoinen. 
Takan lasiluukku aukeaa ylöspäin, ja se avataan tuollaisen irtonaisen kahvan avulla. Itse luukussa ei ole kahvaa kiinni, joten esimerkiksi lapset eivät päse sitä aukomaan. 


Aiemmin kerroin, kuinka meillä oli jo tilauksessa varaava takka, jonka tilaus olikin jostain syystä kadonnut firman järjestelmästä. Tämän myötä törmäsin tähän mielettömään takkasydämeen, ja tieni kulki kiertoilmatakan luokse, jota emme osanneet meille aiemmin edes harkita. Ei voi kuin ihmetellä, kuinka asiat loksahtavat joskus itsestään paikoilleen.

Syksy ja kylmyys saa nyt saapua, meillä ollaan valmiita! :)

7 kommenttia

 1. Todella kaunis takka! Meillä on kanssa takka-asiat olleet mielessä, onko tämä teidän oma mikä merkki ja malli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sydän on Sparthermin ja hankittu Tampereen Takasta, sieltä tuli myös harkot ja muut takan ympärille, asennuksineen. Voin suositella lämpimästi :)

   Poista
  2. Kiitos tiedosta! Minkä hintaiseksi teillä tuli takka?

   Poista
  3. Meidän takka kustansi noin 6000e, tarkkaa summaa en nyt muista. Saimme takkasydämen kuitenkin todella hyvällä alennuksella sillä se oli ollut aiemmin mallikappaleena. Sydämen normaalihinta taisi olla viisi-kuusi tuhatta. Takan hintaan tulee lisäksi vielä pinnoitus, jonka teemme itse, eli tuohon summaan vielä muutamia satasia lisää :)

   Poista
  4. Kiitos kovasti vastauksestasi!

   Poista
 2. Kaunis takka :) Lämmikettä syksyyn ;) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!