Marmoria kodin käyntikortiksi

Sanotaan, että eteinen on kodin käyntikortti. Se antaa kyläilijälle sen tärkeän ensivaikutelman, ja se on myös tila, jonka kyläilijä näkee viimeisenä poistuessaan. Eteisen suunnittelussa kannattaa siis miettiä sitä, mitä vieras näkee ensimmäisenä tullessaan ovesta, ja millaisen vaikutelman haluaa antaa.

( Kuva: värisilmä.fi)

Olin tekemässä viimeisiä laatta valintoja kylpyhuoneisiin, kun törmäsin tähän kaunokaiseen. En ollut sen tarkemmin vielä katsellut eteisen lattiaan laattavaihtoehtoja, mutta tämän nähdessäni, se taisi olla siinä. Marmori itsessään on aina jossain määrin houkuttanut, tuohan se ensimmäisenä mieleen hotellit ja hotellien luksuskylpyhuoneet. Muutamaa laattavaihtoehtoa katselin myös meidän kylpyhuoneeseen, mutta totesin niiden tyylillisesti olevan meille kuitenkin vääränlaiset. Tämä laatta sen sijaan ei ole täysin perinteisen marmorin näköinen. Mattainen pinta, sekä kullanruskeat vivahteet tekevät siihen oman juttunsa, ehkä hiukan modernimman ja rennomman, säilyttäen kuitenkin tyylikkyytensä.


Laatta näytti kuin näyttikin oikein hyvältä tulevan eteisen lattiassa, ja todennäköisesti tämä lähtee tilaukseen. Ja kuten huomaatte, eteisen seinässä on jo harmaata maalia. Myös kaikki muutkin seinät ovat saaneet väriä pintaan, ja tästä tulossa pian lisää.

ps. takka on saapunut ja sen asennus on alkanut, jukra se näyttää jo nyt upealta! Tästäkin pian lisää ;)

1 kommentti

  1. Hei! Mitä laattaa tuo on? Statuariota? Opettelen tässä laatta-alan alkeita ja kiinnostaisi tietää mikä tuote tuo on. Voitko vastata YVnä osoitteeseen jyrki.p.ojala@gmail.com niin jutellaan lisää :)

    VastaaPoista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!