Inspiroitumista Seinäjoella

Visiitti Seinäjoelle on tehty ja asuntomessut tsekattu. Käteen jäi todella inspiroitunut fiilis ja kuvia tallentui huima määrä. Pitkästä aikaa messualue oli todella miellyttävä, tontit olivat mukavan kokoisia ja talot sijoiteltu kivasti, alueena kaiken kaikkiaan todella viihtyisä. Koteja oli moneen lähtöön, mutta kiersimme tosiaan vain etukäteen valitut, sillä messupäivä oli todella lämmin ja väkeä oli liikkeellä jonoksi asti.

Sosiaalinen media ja sisustusblogit ovat messujen alusta saakka pursunneet kuvia ja juttua kohteista, välillä jopa tuntui, että messut tuli käytyä ennen kuin oli itse edes ehtinyt Seinäjoelle asti. En sen tarkempaa esittelyä eri kohteista aio tehdä, vaan kokosin kasaan ehdottomat suosikkini joista inspiroidun omaa kotia suunnitellessa. 


Tämä makuuhuone on messujen ykkössuosikkini. Tunnelma on todella lämmin ja ylellinen. Tätä hotellimaista tunnelmaa tavoittelen omankin makuuhuoneen suunnittelussa (vielä kun siivouspalvelun saisi mukana).


Messuilla oli todella paljon ihania lastenhuoneita ja niistä inspiroiduin ehkä eniten. Olen jo pidemmän aikaa ihaillut näitä pieniä lasten telttoja ja niitä olikin monessa kohteessa. Rakastuin myös tuohon vanhaan puiseen kaappiin, aivan ihana, ja vahva suosikkini lastenhuoneista olikin juuri tuo kyseinen huone. Uskon, että värimaailma tulee olemaan meidänkin pojan huoneessa tuota skaalaa. 

Messut olivat täynnä ylellisiä keittiöitä mielettömillä yksityiskohdilla. Kattoon upotettuja liesituulettimia näkyi muutamissa kohteissa, mutta yhä useammassa kohteessa oli liedessä itsessään oleva imuri. Ei voi tarpeeksi ylistää, että nyt löytyy markkinoilta rutkasti vaihtoehtoja integroiduista liesituulettimista. Meidänkin keittiön käryt tulee poistamaan tuollainen kattoon upotettu liesituuletin. 


Värimaailmaltaan nyt näkyi vähemmän valkoisia keittiöitä, jopa yllättävän paljon oli käytetty kokonaan mustaa, mutta pääsääntöisesti tummia sävyjä. Vaikka valkoisen sisustuksen aikakausi alkaa olla ohitse, on valkoiset keittiönkaapit ehdoton suosikkini raikastamaan tummempiakin sävyjä. 


Kylpyhuoneissa suosikkejani olivat isot laatat ja harmaat sävyt. Myös mattapinnat ovat tällä hetkellä yksi lempparini ja niitä näkyikin useammassa kohteessa. Meidänkin kylpyhuonetta tulee näillä näkymin kaunistamaan isot mattapintaiset laatat. 

Pinnoissa suosikkejani oli kalanruotoparketti, harmikseni tämä ihanuus ei meidän budjettiin mahdu, mutta haaveillahan siitä aina voi. Muutamissa kohteissa näkyi myös Tikkurilan Tunto Kivi -pinnoitetta, tätä olen suunnitellut myös meille pariin seinään. Tällä saa upean efektin ja sävyjäkin on valikoimassa vaikka kuinka monta. 

Tämä mieletön parveke takalla varustettuna, voisiko parempaa toivoa? Itse ainakin tykkään sisustaa terassit ja parvekkeet kodikkaiksi kesä-olohuoneiksi, ja mikä olisi sen ihanampaa viilenevissä kesäilloissa kuin takkatuli?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!