Harmoninen kylpyhuone

Tällä hetkellä minulla on oman talon lisäksi työn alla myös yksi toinen sisustussuunnitteluprojekti. Kohteena on 70-luvulla rakennettu omakotitalo, joka pääsee täydelliseen uudistukseen. Nyt kynän alle pääsi kohteen kylpyhuone.Asiakkaan toiveena oli vaalea ja harmoninen kylpyhuone, suihkunurkkauksella sekä kylpyammeella. Alkuperäinen pohjaratkaisu oli riittävä, joten siihen ei lähdetty tekemään suurempia muutoksia. Saamme muutamalla pienellä muutoksella päivitettyä kylpyhuoneen tilaratkaisun tähän päivään; suihku muuttaa paikkaansa viereiselle seinälle ja kylpyammeen tieltä saa väistyä kylpyhuoneessa hieman tarpeeton allaskalusto. Ainoana rakenteellisena lisänä tulee suihkuseinän viereen koko seinän mittainen kiinteä taso, tämän ansiosta ei irrallisia saippuahyllyjä tarvita.Lattiaan valikoitui perinteinen 10x10 laatta, vaaleassa harmaan sävyssä. Kylpyhuoneen kaatoja ei lähdetty tekemään uusiksi, ja tämän vuoksi suurempi laatta ei olisi mahdollinen. Tehosteeksi perinteisen - ehkä jopa tylsän - laatan seuraksi valitsin pienempää mosaiikkilaattaa, joka koostuu erilaisista paloista. Tätä tehostelaattaa tulee muutamia ympäri kylpyhuoneen lattiaa. Mosaiikkilaatan avulla myös valo pääsee leikittelemään lattiassa, sillä pienet peilimäiset mosaiikit heijastavat kauniisti valoa. 
Seinille valikoitui isot 30x60 laatat, harmaata kahdessa eri sävyssä. Toinen seinälaatta on todella vaalea, lähes valkoinen, jossa on pinnassa pientä struktuuria. Tämä laatta ladotaan toiselle pitkälle seinälle pystyyn ja limittäin, näin saadaan muuten yksinkertaiseen laattaan jokin pieni efekti ja ladonnan ansiosta vaalea laatta toimii omana tehosteseinänään. Tummempi harmaa tulee muille seinille, perinteiseen ladontaan.
Kylpyhuone pääsee pian työmaallakin toteutuksen alle, ja on aina jännä päästä seuraamaan kuinka suunnitelmat muuttumat paperilta todeksi. Lisää kuvia luvassa viimeistään valmiista kohteesta! 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!