Fazer Cafè Tempo


Kävimme eilen sunnuntai-brunssilla Tampereella, Tempon talossa sijaitsevassa Fazerin kahvilassa. Tuo viime vuoden kesällä avattu kahvila on valloittanut tiensä sydämeeni mielettömän kauniilla miljööllään ja sisustuksellaan, herkuista puhumattakaan. Kahvila-rakkautta suoraan sanottuna. Sisustuksessa on kunnioitettu vanhan talon henkeä, ja tyyli onkin modernin ja art decon yhdistelmää. Pääosin valkoinen tila saa mahtavat kontrastit mustasta ja kullasta, sekä kuviollisesta tapetista ja tekstiileistä.


Valaistus on tässäkin kahvilassa yksi lempi jutuistani. Pöytien päällä kruunuina komeilee kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kauniit Design House Stocholmin Work -valaisimet, yksi pitkäaikaisista ihastuksistani. Tiskien päällä roikkuvia kaunokaisia en tunne, mutta aivan mielettömän kauniita nekin.
Sohvan verhoilusta huokuu hyvin kyseisen art deco -tyylisuunnan tunnelma, mustavalkoinen siksak-kuosi sohvassa on sitä ilmettyä 1930-lukua. Kaikki kahvilan yksityiskohdat näistä kuoseista, marmoripöytiin ja kristallilaseihin ovat mieleeni, toimivat kokonaisuutena todella kauniisti.
Julkistentilojen sisustukset ja niiden antama inspiraatio on itselle ainakin todella isossa roolissa. Erityisesti kahvilat ovat todella tunnelmallisia ja inspiroivia paikkoja, ja mikä sen parempi lisä luovaan ajatteluun kuin kupillinen hyvää kahvia. Toimii!

3 kommenttia

 1. Blogisi vaikuttaa kiinnostavalta ja näyttää kauniilta. Valitettavasti luen blogit aina kännykällä ja siihen hommaan blogi fontti on aivan liian pieni. :( Zoomaaminenkaan ei asiaa ratkaise kun silloin koko teksti ei mahdu näyttöön... Jos tämän pienen puutteen saisit helposti korjattua, olisi täällä yksi kiinnostunut lukija. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta. Yritin korjata ongelmaa ja suurensin myös hieman fonttia. Tuletko blogiin linkin kautta? Olen huomannut, että ainakin omalla puhelimella linkin kautta tullessa blogin teksti on pienempää, kuin jos tulen suoraa url-osoitteella, sitä en ymmärrä mistä johtuu. Olen testannut myös muilla puhelimilla, ja kaikilla ei tätä samaa ongelmaa ole, johtuisikohan sitten selaimesta tai käyttöjärjstelmästä. Toivottavasti löytäisit blogiin reitin jonka kautta teksti olisi "normaalin" kokoista :)

   Poista
  2. Suoraan urlilla (tallensin sinut susikkeihi 😊) ja ilmeisesti auttoi jo fonttikoon suurentaminen. Nyt jo paremmin näkyy!

   Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!