Asuntomessujen fiilistelyä


Asuntomessut alkoivat taas, tuo jokavuotinen sisustajan, rakentajan ja haaveilijan inspiraation lähde. Varsinkin tällaiselle sisustushullulle asuntomessut ovat must -juttu joka vuosi. Tänä vuonna asuntomessut ovat Seinäjoella, muutaman tunnin ajomatkan päässä. Vielä en tarkalleen tiedä, mikä päivä suuntaamme Pohjanmaalle, mutta toivon mukaan mahdollisimman pian. Tänä vuonna pääsemme metsästämään myös messutarjouksia raksalle, josko paikan päältä löytyisi vaikka etsimämme liesituuletin tai lattia.


Deko -lehti ja lehden virallinen messuluettelo tipahti postilaatikkoon jo viime viikolla, mutta vasta nyt pääsin siihen rauhassa ja ajatuksen kanssa tutustumaan. Mielestäni on hyvä perehtyä ja fiilistellä kohteita etukäteen, näin pystyy bongaamaan valmiiksi kohteet, joihin sitten kiinnittää tarkemmin huomiota. Messujen hulinassa ja ihmispaljoudessa kaikkea ei välttämättä huomaa. Lehdestä rankkaan aina etukäteen myös muutamat suosikit, jottei kiinnostava kohde vahingossakaan jää välistä!

Kohde 11 - Lakka Lakeus. Tämä häikäisevän valkoinen koti loistaa tyylikkyydellään ja puhtaudellaan. Erityisesti kyseisessä kohteessa minua kiinnostaa kylpy- ja makuuhuone, joissa on käytetty hieman enemmän tummempia sävyjä. Muun muassa makuuhuoneen kokolattiamatot on pakko tsekata, niitä havittelen meillekin makuuhuoneisiin.Kohde 13 - Jämerä Samsö. Tämän kohteen sisustuksessa on ihanasti käytetty puuta ja tummia sävyjä. muun muassa musta keittiö, valkoisen ja puun kontrasteilla näyttää upealta. Kohteen vetonaulana minulle toimii myös kalanruotoparketti sekä valaistusratkaisut, nämä on pakko nähdä livenä!Kohde 20 - Riihi. Tämä surullisen kuuluisa hirsitalo, joka ehti kertaalleen jo palaa poroiksi, mutta onneksi perheellä riitti energiat startata projekti uudelleen ja näyttää kyllä todella hyvältä. Tässäkin kohteessa on yhdistelty kauniisti puuta ja tummia sävyjä. Myös pastellinsävyinen lastenhuone houkuttelee kohteeseen, sillä seinällä pitäisi olla samankaltainen tapetti, jollaista olen meidän pojan huoneeseen suunnitellut.Kohde 24 - Pohjanmaa. Jo itse talovalmistaja Kannustalo sekä suunnittelija Helena Karihtala toimivat vetonaulana omalla kohdalla, mutta kyseessä on kyllä niin persoonallisen ihana kohde, joka täytyy nähdä livenä. Kohteessa on käytetty poikkeuksellisen rohkeasti mustaa, ikkunanpuitteista valokatkaisimiin, ja kontrastina toimii vaaleat lattia- ja seinäpinnat. Ei täysin tyyliäni, mutta silti niin ihana!

Kode 33 - Lumiance Talo. Tämä kohde vaikuttaa ihanan tunnelmalliselta, vaikkakin mustaa on käytetty paljon. Kohteen keittiössä on integroitu aamiaiskaappi, jollaisesta olen omaankin kotiin haaveillu, olisi vain mukava kuulla lisäksi käytännön kokemuksia, kuinka tämä toimii arjessa.  Myös kohteen makuuhuone ja kylpyhuone houkuttelemat lämmöllään ja tunnelmallisuudellaan.


Tänä vuonna tuntuu olevan jokaisessa kohteessa jokin juttu, mikä täytyy käydä kurkkaamassa, kaikin puolin messut vaikuttavat lupaavalta. Mutta toki lopulliset fiilikset kohteista selviää sitten messuille päästessä, ja varmasti uutta juttua luvassa silloin. Nyt koetan malttaa vielä hetken, mutta onneksi myös some täyttyy huimaa tahtia kävijöiden messukuvista, ja sitä kautta pääsee myös fiilistelemään. 

2 kommenttia

 1. Täytyykin ostaa lehtiä, kun en tänävuonna mene asuntomessuille.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, sillä todella hyvin pääsee messuihin sisälle lehtien ja blogien avulla. Ja kiitos vinkistä, täytyykin käydä arvontaa kurkkaamassa:)

   Poista

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!