Alku


Tässä se nyt on, ensimmäinen postaukseni. Ajatuksissani se on ollut jo kuukausia ja muuttanut muotoaan, välillä jopa lakannut hetkeksi olemasta, mutta aina se on kuitenkin noussut pinnalle ja vihdoin se on konkreettisesti tässä. Vihdoin minulla on paikka, jonne pääsen purkamaan ajatuksiani ja ideoita sisustamisesta, paikka jonne pääsen kasaamaan suunnitelmiani - vihdoin uskalsin! 

Ja kuinka osuvasti, samalla kun viimeistelin sivujani, ja tätä ensimmäistä postausta aloin varovasti rustailemaan, julkaisi HomeviaLaura postauksensa siitä, kuinka aikoinaan pitkän pohdinnan jälkeen alkoi blogiaan kirjoittamaan, ja minne se on hänet johdattanut. Kyseisen tekstin myötä sain viimeisen vahvistuksen sille, että on aika lopettaa jahkailu, ja uskaltaa. Tästä on hyvä jatkaa, pysykäähän kuulolla ja muistakaa tekin nämä Lauran viisaat sanat: 

"Lähde kulkemaan, vaikka et tietäisi määränpäätä ja maalia. Anna mahdollisuus sinua kutkuttavalle harrastukselle, haaveelle tai intohimolle, ja katso, mitä tapahtuu. Todennäköisesti hyviä asioita, tuskin ainakaan huonoja. Pääasia rohkaistua aloittamaan ja kokeilemaan."

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Contact

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Mailchimp link

//blogspot.us15.list-manage.com/subscribe/post?u=120eefd659d14f52d7c0f1220&id=fcc9c3d615

New blog post

Subscribe to our newsletter and don't miss new posts!